Следвайте ни

Петър Москов: За мен е страшна шега, че говорим сериозно за Жан Виденов

viber icon

Левицата се размножава като с клетъчно деление. Ако имаше истински десен лидер, щеше да обясни в Народното събрание, че пенсиите могат да се повишат чрез по-добре работеща икономика. С едни и същи карти и играчи ситуацията няма как да се промени. Ние видяхме дребни задпартийни игри“. Това заяви лидерът на КОД Петър Москов пред БНТ.

"Наистина ли говорим сериозно за Жан Виденов? За мен това е много лоша шега, която може да се превърне в страшна действителност. Така изглеждаше парламент, в който нямаше десница", каза той.

„Силата на КОД не е в масовата политика, а запазването на ценностите. ГЕРБ престана да защитава интересите на хората и влезе в сговор за усвояване на еврофондове.

Хора от ДС водят война на много ниско ниво. Отиваме в съюз с БЗНС и БДФ, защото е десен и антикомунистически. Аз съм горд с хора като Любо Канов, които застанаха с имената си, за да покажат смисъла на демокрацията.

Кубрат Пулев носи енергия на хората. Когато те казват, че са „за България“, получават насмешки от други партии, заявяват, че било наивно. Ще убеждавам Кубрат Пулев да прехвърли своята енергия. Мен не ме интересува дали едни ченгета ще сменят други“, каза още бившият здравен министър.

Москов обясни защо КОД не е в състава на новата патриотична формация.

Имал персонален разговор с Каракачанов. "Неразбирането" и "невъзможността" да работят заедно били по две причини. Във ВМРО не разбирали че битката за консервативното е борба с комунизма - в т.ч. съвременният - е първата. А втората:

"Когато имаш в листите си Чуков, това ви превръща в проруска партия, не националистическа. Или когато ще се съюзяваш с "Атака" или "Воля", които искаха излизане от НАТО."

"Виждам математически сбор" - посочи още Москов и допълни, че целта явно е, че "някой е решил, че Иван, Драган и Петкан ще са народни представители".

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

ЖАНА

ЖАНА

22.05.2021 | 12:12

проблема ни е че деца на комунисти като горния се борят уж с комунизма

Отговори
2 2
Невъзпитан

Невъзпитан

22.05.2021 | 14:22

В едно изречение три правописни грешки!!! Иначе - "комунистите! са виновни" ,нали...Ех ,лельо...

Отговори
1 2
Ниско  ниво а?

Ниско ниво а?

22.05.2021 | 11:38

Демокрацията направи много високо ниво. Раздели хората на много бедни и много богати. А в самата дума демокрация не се ли усеща самото ниско ниво. Нямаш бъдеще Москов с твойте разбирания за ниско ниво. Стамболийски ще се обърне в гроба ако те чуе. Ниско ниво. Дигитализация- високо ниво. Тюх че си хуманен лекар,

Отговори
4 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?