Следвайте ни

Първи подробности за черната кутия на разбилия се МиГ-29 в Черно море

viber icon

Черната кутия на разбилия се самолет на майор Терзиев е цяла, но не знаем какво е състоянието на информацията вътре. Това стана ясно преди минути на брифинг на ВМС. По-рано днес тя беше открита на 70 метра дълбочина в Черно море.

“Заслугата за това е на целия екип, който работеше за локализиране на мястото, паралелно с работата, която свършиха всички участници в издирването от страна на ВМС и от страна на фирмите, които ни подкрепяха и най-вече последния етап, когато беше локализирано мястото на самолета”, заяви днес на брифинг във Военноморска база Варна , контраадмирал Кирил Михайлов.

 “В 10:20 черната кутия беше открита на дълбочина 70 м. В 10:40 е била на борда на кораба “Цибър”, обясни командирът на минен ловец 32, капитан III ранг Мирослав Добрев и допълни, че черната кутия като състояние е цяла, но не може да каже какво е състоянието ѝ отвътре.

Районът, в който е била намерена кутията е бил обследван, намерени са и множество останки от падналия МиГ-19.

Преди районът е бил обследван на части, тъй като е прекалено голям. Времето се е влошило.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Балабан

Балабан

25.06.2021 | 01:14

Черната кутия е била поставена в компютър от избирателна машина!!!!!! Резултатите били, пълна победа за Мадуро!!!!!!!!

Отговори
1 1
ИСТИНАТА НЯМА ДА Е КАЖАТ

ИСТИНАТА НЯМА ДА Е КАЖАТ

24.06.2021 | 18:29

ИСТИНАТА НЯМА ДА ИЗЛЕЗЕ НА БЯЛ СВЯТ-НАЙ-ВЕРОЯТНО ЩЕ СЪОБЩАТ ЧЕ ИНФОРМАЦИЯТА ОТ КУТИЯТА Е ПОВРЕДЕНА--ПУТИН ПРЕДОПРЕДИ МНОГОКРАТНО ДА НЕ СЕ ИЗВЪРШВАТ ВОЕННИ ТРЕНИРОВКИ--СИГОРЕН СЪМ ЧЕ САМОЛЕТА Е ЛЕТЯТЯЛ И НА МЕТРИ ОТ САМАТА ГРАНИЦА-А НЕ НА КИЛОМЕТРИ--ТАКОВА Е БИЛО РАЗПОРЕЖДАНЕТО-ЗА ДА ВИДЯТ РУСИЯ КАК ЩЕ РЕАГИРА---А СЕГА СЕ ГОТВЕТЕ НАТО ДА ЗАПОВЯДА НА БЪЛГАРСКИТЕ ИБРИЦИ ДА ИЗПРАТЯТ ВЕНЕН БАТАЛЙОН В УКРАЙНА ЗА ДА БЪДЕМ ВКАРАНИ ВЪВ ВОЙНА С РУСИЯ--А ПОСЛЕ РУСКИТЕ РАКЕТИ ЩЕ ПАДАТ НЕ В ЧЕРНО МОРЕ--А В СОФИЯ--ЗАКОЕТО ЩЕ БЪДАТ ВИНОВНИ ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ИБРИЦИ--САМО ЧЕ ТЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЩЕ СЕ РАЗОТИДАТ ПО ВИЛИТЕ СИ В ЧУЖБИНА--И РАДЕВЦИ И БОЙКОВЦИ ВСИЧКИ СА В ИГРАТА--САМО ЧЕ ЕДИНИЯТ ГО ИГРА ДОРОТО ЧЕНГЕ-А ДРУГИЯТ ЛОШОТО--ТЕЗИ ФИЛМИ СМЕ ГИ ГЛЕДАЛИ ВЕЧЕ

Отговори
2 4
ГЕОРГИ

ГЕОРГИ

24.06.2021 | 17:44

ВИЕ НЕРАЗБРАХ ТЕ ЛИ ЧЕ САМОЛЕТА Е СВАЛЕН ОТ РУСНАЦИТЕ--ИЛИ С РАКЕТА ИЛИ ДИСТАНЦИОННО МУ Е ПОВРЕДЕН ДВИГАТЕЛЯ-ЗА ДА СЕ ИЗКЛЮЧИ И ПОСЛЕ РАЗБИЕ--ПУТИН ПРЕДОПРЕДИ 5 ПЪТИ ДО ГРАНОЦАТА С КРИМ ДА НЕ СЕ ИЗВЪРШВАТ ВОЕННИ ТРЕНИРОВКИ---КРИМ ПО ВОДА Е ОТ ШАБЛА НА ОКОЛО 150 КИЛОМЕТРА--МИ АКО РЕШИ ТРЕНИРАЩИЯ САМОЛЕТ ДА ИЗТРЕЛЯ РАКЕТА С ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ ПО КРИМ КАКВО ПРАВИМ ТОГАВА??-ТАКА ЧЕ РУСИЯ СИ Е ПРАВА ЗА СЕБЕ СИ--БОЙНИТЕ УЧЕНИЯ ДА СЕ ИЗВЪРШВАТ В ТИХИЯ ОКЕАН--А НЕ НА 100 КИЛОМЕТРА ОТ ГРАНИЦИТЕ И--ТОВА Е ИСТИНАТА-НО СЕГА ЕСТЕСТВЕНО ЩЕ Е ЗАМАСКИРАТ

Отговори
4 6

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?