Следвайте ни

Нинова е горда: БСП направи показно

viber icon

БСП направи показно как се правят избори в над 1000 секции - без опашки, без чували. Похвалата направи преизбраната лидерка на партията Корнелия Нинова, която спечели с 81,5 процента.

И подмина без коментар подадените жалби и сигнали за нарушение на изборните правила.

"Направихме радикална историческа промяна в БСП и я направиха необратима. Но сега ни предстои много по-голямата задача, да направим промяната в България необратима. Знам, че можем заедно и вярвам, че това ще стане съвсем скоро.", обобщи резултата от вота преизбраната водачка на столетницата.

"Членовете на партията доказаха, че БСП е най-демократичната европейска лява партия, отбеляза Нинова.

"Партията е консолидирана и единна. Всички внушения, че БСП се разцепва, приключиха вчера. Партията доказа, че е в кондиция", категорична е Нинова, след като нейни съпартийци констатираха точно обратното - че БСП е по-разделена от всякога.
 
Резултата от над 80% за себе си тя разтълкува, че й "дава легитимност и одобрение на това, което направихме досега, и желание да го продължим".

"Прекланям се пред морала и силата на българските социалисти. Благодаря ви за уникалната емоция, която преживяхме заедно. Вие направихте промяната в БСП необратима", обърна се тя към избирателите си - половината членове на партията.

Нинова не пожела да отговори дали ще покани в новото Изпълнително бюро някои от досегашните си конкуренти в състезанието за партийния пост, като, например, Кирил Добрев, който е член на ръководството и неин заместник.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

victory

victory

13.09.2020 | 18:54

Иван Костов окончателно овладя БСП.

Отговори
3 1
toni

toni

13.09.2020 | 17:17

Kak si povyarva....Nagla

Отговори
4 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?