Следвайте ни

Нидал Алгафари: Много ми е трудно да съчетая името на Румен Радев с президент

viber icon

Това е действие на хора, които би трябвало да се замислят върху действията, които извършват, защото поставят на карта цялата тази идея държавата да помага на родителите на деца с увреждания. Това заяви политическият пиар Нидал Алгафари по адрес на майките от "Системата ни убива" по повод участието им в антиправителствените протести и спорните им акции.

,,Майките на децата с увреждания ще направят така, че да бъде намразена каузата им. С такива действия е много възможно да навредят на останалите майки на деца с увреждания. Този начин да се опиташ да излезеш от политическото забвение и да се самоизвадиш от нафталина е недостойно и непочтено за политик'', коментира Алгафари, визирайки Мая Манолова, за която се смята, че използа жените от "Системата ни убива", за да трупа политически дивиденти, пише пик.

Опитаха се да бъдат интересни и щури, но относно тази алюзия с априлското въстание някой трябва да им каже (на протестиращите, б.р.) какво е представлявало то всъщност, защото неговия край е много лош. Въстаниците тогава са имали много по-далечни цели от самото въстание, имало е и будители. Освен това онези хора, срещу които са били насочени бунтовете, не са били във властта, нали? Или поне аз помня Бенковски, например, да е бил везир, коментира още политическият пиар пред "Канал 3". 

,,Много ми е трудно да съчетая името на Румен Радев с президент. Той трябваше да спазва един морален кодекс на президентската институция, така че за мен той не е президент и го доказа с поведението си. Когато излизаш с вдигнат юмрук е логично хора с по-ниско интелектуално ниво да ти повярват. Накрая стана така, че келеши и партизани в политиката започнаха да си правят каквото искат и да дерибействат над нас'', каза още той и допълни, че едва ли Радев ще спечели втори мандат като държавен глава.

Много са близки отношенията между БСП и президента, но това е логично, тъй като Румен Радев бе издигнат от БСП и спечели благодарение на нея и русофолите. Просто ген. Решетников каза на Корнелия Нинова: "Това ще е вашият човек!" и те го избраха и издигнаха, допълни в заключение Нидал Алгафари.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (6)

Цецо

Цецо

19.09.2020 | 22:46

Чудно ми е ,този кога стана циганин, кога му почерня задника.

Отговори
5 1
Другият

Другият

19.09.2020 | 18:21

Вариант беше леля Цецка. Харесвай си я нея.

Отговори
8 3
Ковидчо:

Ковидчо:

19.09.2020 | 18:12

ГЕРБавите са впрегнали куцо, кьораво и сакато да им лустросват о*рания имидж!

Отговори
10 7
Христо

Христо

19.09.2020 | 17:54

Поредния шут на гробарите.

Отговори
11 8
ibro

ibro

19.09.2020 | 17:42

algafari prostak spermo idi sa ebi koi ti dava pravo da obigdah maikite

Отговори
8 11
Го4о

Го4о

19.09.2020 | 18:00

Резидентна е говорител и изразител на интереса на руския генерал Решетников.

Отговори
8 10

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?