Следвайте ни

Кошмар на оживен булевард: Стрелят по кола в движение

viber icon

Истински екшън се е разиграл на оживения булевард „Славянски“ вчера следобяд в Стара Загора. Някой е стрелял по кола в движение около 15 часа на 17 октомври. По щастлива случайност жертви и пострадали няма.

Пътниците в автомобила - баща, който е шофирал, и дъщеря му, са подали сигнал на тел. 112. Момичето, което следва в Софийския университет, успяло да заснеме проектила, който влязъл в купето, и строшеното предно стъкло на колата. При удара с него проектилът се смачкал и не еулучил никого. Най-напред пътниците чули трясък, после разбрали какво се случва.

Дъщерята се представя във Фейсук като Никол Иванова. В групата "Истината за Стара Загора" тя съобщава за премеждието си и коментира: "Страшно потресена съм! Какъв човек трябва да си, за да го направиш? Ако беше отнел живота ми, как щеше да си легнеш вечерта? А сега как се чувстваш, по-добре ли си след като ни уцели колата? Внимавайте, когато минавате по новия път. Има човек, който очевидно не е с всичкия си и стреля по колите с огнестрелно оръжие 9 мм. Виждате куршума, благодарение на предното ни стъкло нищо ни няма, защото го сплеска и уби скороста му, но друг може да не изкара този късмет. Пазете се!".

Все още няма задържан по случая. От полицията днес казаха, че е образувана предварителна проверка, назначени са технически и балистични експертизи, иззет е проектилът и е направен оглед на място, пише лупа.бг.

Една от основните версии, по които работят разследващите, е неправилно боравене с оръжие или произведен случаен изстрел без умисъл.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

иван

иван

19.10.2020 | 05:25

ДОКАТО НЕ НАМЕРЯТ СТРЕЛЕЦА НЕ МОЖЕ ДА ГОВОРЯТ ЗА ГРЕШКА,СЛУЧАЕН ИЗСТРЕЛ И ЛИПСА НА УМИСЪЛ.КЪМ НАСТОЯЩИЯ МОМЕНТ КАК РАЗБРАХА,МЕ НЯМАЛО УМИСЪЛ,А?!!!!! ДА ТЪРСЯТ ПРИ ТОВА БЪРЗО И ЕФЕКТИВНО.

Отговори
2 0
Aliza

Aliza

18.10.2020 | 19:34

Плащам над $ 90 на час, работейки от вкъщи с 2 деца вкъщи. Никога не съм мислил, че ще успея да го направя, но най-добрата ми приятелка печели над 10 000 на месец с това и тя ме убеди да опитам. Потенциалът с това е безкраен. Ето какво съм правил,....===>>> Selfcash5.com/

Отговори
1 7
До Aliza

До Aliza

18.10.2020 | 20:16

Дано Аллах съкрати дните ти. Тука ли се пишат тези неща ИЗМАМНИКО?!

Отговори
4 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?