Следвайте ни

Коктейлът, взет от убиеца на Милен Цветков: Секс, агресия и халюцинации

Младежи гълтат подобни смеси, за да ги приеме компанията, разкрива пред Марица" доцент Соня Тотева

viber icon

Коктейли от дрога като този, взет от Кристиан Николов, предизвикват агресия, а често и халюцинации. Това разкри в интервю за "Марица" доцент Соня Тотева, един от водешите екперти в областта и бивш директор на клиниката в Суходол.

Както е известно, Кристиан уби журналиста Милен Цветков, след като джипът му се вряза в колата на ТВ водещия с над 100 км в час на софийско кръстовище. Тестът показа 4 вида наркотични вещества в кръвта му.

ДОЦЕНТ СОНЯ ТОТЕВА

"Доста пъстра картинка на субстанции прочетох в този случай", каза доцент Тотева, водещ експерт към ООН и шеф на Асоциацията за профилактика на наркомании, най-старата у нас. "Често младежите го правят като "билет" към дадена компания. Събираш се приятели и ти не може да участваш в тази група, ако не употребяваш такива дроги. Понякога, притегателната сила е момиче в компанията", коментира доцент Тотева.

"Често се опитват да бъдат лидери в тези групи, което ги кара да комбинират, експериментират. Този коктейл предизвикват ескалираща агресия, която се проявява в разюздано сексуално поведение, явяват се и халюцинации, при някои амфетамини се явяват зрителни фалюцинации. Те променят поведението на индивида към съвсем неадекватно", каза още ученият.

Тя посочи, че хит сред младите на пазара са точно коктейли като при Кристиан - марихуана, примесена с амфетамини и успокоителни. В кръвта на шофьора бяха открити въпросната комбинация - синтетичен "китайски" кокаин, марихуана, лексотан и амфетамини. 

Цялото интервю с уникални факти - четете скоро в "Марица"

 

Ивайло Йолчев

Ивайло Йолчев

Редактор

Ивайло Йолчев е работил във вестниците "7 дни спорт", "Планета спорт" и "Стандарт", агенциите Standartnews и OFFnews, както и в PR сферата. Носител на журналистическата награда "Черноризец Храбър" за 2011 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (6)

Един народ шофирал

Един народ шофирал

06.06.2020 | 14:36

Доубит е ,доубит

Отговори
0 0
Един народ шофирал

Един народ шофирал

06.06.2020 | 14:22

ООН,СЗО,организации създадени с цел контрол над населението.Странно защо все този човек ни се тика да го четем,а не се обясни че Цветков е бил жив след" инцидента"и може би е доубит,тайна и мътна без да го героизираме.Имаше коментари за контрол над съзнанието,платен инцидент и контролиран"инцидент"...

Отговори
1 2
Диди

Диди

06.06.2020 | 11:28

2 думи: spell checker...

Отговори
1 0
Гавраил

Гавраил

05.06.2020 | 20:38

А вие каквк коктейли бухате за да търсите само мръсотията от живота?

Отговори
9 8
Деската

Деската

05.06.2020 | 19:32

А дано. Ама надали.

Отговори
10 0
мхм

мхм

05.06.2020 | 19:27

"Компанията" не знам дали са го приели, въпреки кинтите на мами, ама бай Ставри от Софийския го чака с натопорчен зад вратата...!!!

Отговори
38 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?