Следвайте ни

Какво показва поръчковото убийство на Станка Марангозова?

viber icon

Прокуратурата обвини подполковника от НСО Борис Иванов за ръководител на група за поръчкови убийства. Журналистът Димитър Илиев коментира за Bulgaria On Air измеренията на скандала и арогантността, които ще предизвика тази ситуация.

"Това ще бъде много голям скандал. Аз поне не се сещам в миналите години да е имало нещо подобно. От всички висши държавни институции, като започнем от парламента и стигнем до президента, хората от правителството, от съдилищата...", каза Илиев.

"Факт е, че този човек 10 години работи за Националната служба за охрана. Факт е, че този човек преди това е работил в МВР. В продължение на 15-20 години този човек се е занимавал с това да защитава и да гради държавността", отбеляза журналистът.

 

По думите на Илиев в един момент виждаме въпросния човек в друга светлина, в която играе ролята на организатор на поръчково убийство. 

Става дума за разчистване на икономически интерес, посочи още той, коментирайки убийството на бизнесдамата Станка Марангозова.

Журналистът коментира, че има много неща, които показват, че разстрелът е бил организиран бързо.

 

"Подобна защита на такъв свидетел е би трябвало да стане по време на един съдебен процес, който е бил в бъдеще. Всички са били изненадани, че толкова бързо са се развили нещата само след изготвянето на обвинителния акт", каза Димитър Илиев.

 

Вижте целия разговор във видеото:

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?