Следвайте ни

Избират нов карантинен хотел заради недоволството в Несебър

viber icon

Избират нов хотел, който да бъде използван за карантиниране на заразени туристи в Несебър. Това заяви министърът на туризма Марияна Николова в Пловдив. 

Причината е недоволството на почиващи и местни това да бъде хотел „Дел Мар“, заради близостта със съседните сгради. От ресорното ведомство заявиха, че обекта все още няма сключен договор или споразумение за работата му като такъв.

„Мястото беше посочено като обект за карантирниране на туристи в област Бургас след срещи с представители на Съюза на хотелиерите–Несебър и Съюза на собствениците в Слънчев бряг, проведени в края на миналата седмица, сочат още от ведомството. Готови сме за диалог и оставаме на разположение за последващи срещи и идеи за избор на място“, каза Николова. 

От Министерството на туризма очакват предложения от бранша до края на седмицата. Идеята е варианта да бъде подкрепен не само от бизнеса, но и от туристите. 

Яница Марова

Яница Марова

Репортер-редактор - екип "Общество"

Яница Марова е завършила славянска филология с полски език. Работила е в Агро ТВ, Европа, BiT и вестник „Монитор“. В екипа на „Марица“ е от април 2019 г.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?