Следвайте ни

Граждани с жалба срещу блокираните кръстовища в София

viber icon

Граждани са внесли жалба заради блокираните кръстовища в София.

„Решихме да подадем жалба до прокуратурата и МВР за издевателствата, които се правят върху софиянци. Ние сме граждани, които не сме съгласни да излизат и да блокират кръстовищата от наше име. Не сме ги упълномощили онези хора там от наше име да се изказват и да правят зулуми”, каза Веселин Георгиев при влизането си в Съдебната палата, предаде БГНЕС.

„С настоящата жалба искаме да изразим притеснението си и възмущението си от безчинствата, които се вършат ежедневно на кръстовищата „Орлов мост“, пред Софийския университет и на бул. „Цар Освободител“, забулени под формата на мирен протест. Търсим вашето съдействие за прекратяване на тези хулигански действия“, пише в жалбата.

Колкото до формите на хулиганство, Георгиев посочи публикации в медиите, каза, че той лично не е ходил при протестиращите. „По снимки от медиите виждаме, че си правят софри, алкохол, скари, използват дворовете на живущите по нужда. Нарушават правата на всички“, заяви той.

 „Ние също сме граждани на тази страна и имаме права. Искаме да ползваме правото си на свободно предвижване, правото си на работа и правото на поне малко на почивка и спокойствие след и без това натовареното ни ежедневие“, се казва още в жалбата.

С подписката са внесени и няколко снимки. Подписите са над 100 и ги събрали два дни по два часа на пилоните на НДК. „Не сме търсили масовост, по-скоро искаме бързо да ги внесем, за да може да се вземат мерки бързо“, посочи той. 

Коментари (3)

Ангелова

Ангелова

06.08.2020 | 18:50

Пази Боже БСП да се върне на власт! Аз лично искам оставката на президента маша Радев.Този човек не се запомни с нищо добро освен да съска като змия и жена му да разхищава държавния бюджет с кола шофьор и охрана.!

Отговори
1 0
Батко

Батко

06.08.2020 | 12:53

С това чело не сте граждани, а див селяни, чиято цел в живота е панелка в Младост с изглед към околмръсното.

Отговори
2 9
Слушател

Слушател

06.08.2020 | 12:37

100 фалшифицирани подписа на гербаджийски хранилки срещу милиони пострадали българи от некадърното управление и разграбването на държавата. А сега ще видите кон боб яде ли.

Отговори
5 9

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?