Следвайте ни

ГЕРБ: Целта на провокациите бе да си изпуснем нервите, да има кръв! ВИДЕО

viber icon

Целта беше събитието да бъде провокирано, да има бой, да има кръв, за да може след това да не се говори за речта на Бойко Борисов. Това каза пред bTV пиарът на ГЕРБ Никола Николов  за провокациите на мероприятието в градинката на столичния Тех Парк вчера.

"Където се случи инцидентът с момчето, нямаше наши хора. Ние заявихме още от самото начало - правят ни провокации, не се поддавайте. Целта на цялото активно мероприятие беше хората от ГЕРБ да си изпуснат нервите, да има кръв и за това да се говори през цялото време. Аз категорично не познавам никого от хората, които са правили провокациите. Изгледайте и сравнете картини - имате богат видеозапис - част от лицата, които правят провокациите, са познати от протестите. Целта бе тези хора да провокират, да бият. Мероприятието се пазеше от охранителите на БОДУ, а служителите на НСО охраняваха само официалните лица", каза Николов.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

Георги

Георги

06.08.2020 | 19:48

каква провокация, бе, тикви? днеска се разпространиха снимки на анаболния бияч, охранител е, има го сниман с полицейска униформа и е бил там нает от герб, част е от 'елитните биячи на властта'... много сте гнусни, оставка и затвор!

Отговори
2 2
Отврат

Отврат

06.08.2020 | 18:42

са т. н. национални телевизии, само преди малко гледах новините на бнт, там онази със змийски те очи, някаква поло, как само представи нещата, че тези били от герб, как въодушевен каза че протеста се разраства, а в същото време дават палатка със софра и чаши и с няколко човека вътре а отвън почти никой. Същата тази телевизия, която се храни с парите на нас данъкоплатците, след като половината от времето ни разказваше за протестите, започна да разказва за манипулация та на онази дебела журналистка от Св. Европа, само че не казаха че тази дунда е била първо на инструктаж в президентството. Другите телевизии могат да си дрънка защото са частни, но защо тази държавна телевизия също манипулира и то толкова явно срещу правителството.

Отговори
7 4
Батко

Батко

06.08.2020 | 18:00

Че вие се изпускате последните 3 мандата и все мирише бре. Малко кръвпоускане е полезно!

Отговори
5 6
Севда

Севда

06.08.2020 | 17:37

Червената мутра от Банкя беше дотук.

Отговори
7 9
Нервозен

Нервозен

06.08.2020 | 16:50

Май си изпуснахте нервите и миризмата стигна чак до Брюксел и Берлин! Може вече и във Белия Дом да са подушили вашите нерви!

Отговори
11 14

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?