Следвайте ни

Поръчителят Иво Масларов - агресивен и груб, дядото е висш кадър на БКП

Заплашил с убийство и роднина, който не издържал и избягал в чужбина

viber icon

Трудно дете, груб и агресивен като мъж. Така роднини и познати описват пред "24 часа" 52-годишният бизнесмен Иво Масларов, когото Интерпол издирва като поръчал убийството на брокерката Станка Марангозова.

Той завършил средно образование, след което започнал неясни сделки. Търговия, внос на коли, строителство - никой от семейното обкръжение не може да посочи какъв точно е бизнесът му.

Дълго време дружал с предприемач, известен като близък до БСП и Татяна Дончева.

Познати на Иво Масларов го описват като човек с много буен нрав, агресивен, груб . Обичал да демонстрира финансовото си благосъстояние. Дълги обеди с много алкохол и съмнение за употреба на наркотици, подозират още познатите му.

Роднина правил някакви сделки с Иво Масларов, след което бизнесменът започнал да го преследва за невърнати пари. Братовчедът напуснал България, защото не бил сигурен за живота си.

Проблемът с Марангозова също е финансов - Иво Масларов, който я познавал повече от 10 години, имал претенции за по-голяма доходност на парите, които предал. за управление на брокерката. Тя била основен свидетел на започнало дело срещу него и съдружника му.

Бащата Антон Масларов се въздържал от контакти със сина си от първия брак, за да предпази семейството. Затова и Емилия Масларова е виждала за 30 години не повече 3 пъти Иво, който й се пада доведен син. Антон има три брака и три деца, родени от всяка от съпругите му

Незабравка Масларова е името на родната майка на сочения от прокуратурата поръчител на убийството на Станка Марангозова. Тя е от плевенското село Бъркач.

След като се омъжва за Антон Масларов, който е син на известния комунистически деятел Иван Масларов, член на ЦК на БКП, завършва фармация и работи дълги години в аптеката на почивната станция на ЦК в Банкя.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

beykata

22.05.2020 | 23:11

Познавам го Ивчо ,много свестен е .Обядва всеки ден в глориа мар в руския културен център на шипка преди да замине.Дълги обеди не е имал там,кока кой с пари не използва.Помагал ми е с пари когато съм му искал и са ми трябвали,връщал съм му ги в срок и сме имали приятелски отношения.

Отговори
1 1

към ТРАФИК

22.05.2020 | 20:52

Браво мой човек, откри топлата вода!

Отговори
5 0

Трафик

22.05.2020 | 18:27

Тя не че Станка Марангозова е била китка на ревер закачена.... Ама и тоя е голяма измет... По кой начин човек да се противопостави на такива като не знае какво може да си причини... Представете си отиваш в РПУ-то даваш сигнал и попада на бандит пръв приятел на този срещу когото ти е сигнала..... Полицаите пазят наркодилърите, джебчийките, и бандитите. На ниско и високо ниво..... Та как да си сигурен когато се жалиш....

Отговори
11 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?