Следвайте ни

Две почетни отличия от IPA и EULEX за доц. д-р Иво Димитров

viber icon

С две престижни отличия от важни международни организации бе удостоен доцент д-р Иво Димитров.

Лично президентът на българския клон на Международната полицейска асоциация IPA връчи на д-р Димитров юбилеен плакет по случай 25-годишния юбилей на организацията.

 

Второто отличие за доцент д-р Иво Димитров пък е от Мисията на Европейския съюз за върховенство на закона в Косово – EULEX. Признанието и благодарностите са за ангажираността, подкрепата и приятелството, които удостоеният проявява към EULEX.

Доцент д-р Иво Димитров има и активни заслуги в различни обществени направления, отличен е с почетен знак и благодарности за съдействие и партньорство от ОДМВР-Пловдив и Специалните сили 68 бригада, както и с юбилеен знак от МВР. Член на Ротари-Пловдив и редколегията на списание”Медикал магазин”и “Съвременна Медицинска наука”.

Получилият отличията доц. д-р Иво Димитров е главен асистент към Факултет по обществено здраве на Медицински университет – София. Научните му интереси са насочени към Комуникативните и групови процеси на служителите в областта на здравеопазването, характеризиращи се с две монографии, над 20 публикации и 20 цитирания в областта. Защитава своята научно-образователна степен “Доктор” в направление “Социална медицина и организация на здравеопазването и фармацията”. Магистър по “Счетоводство и контрол”,”Финанси” и “Обществено здраве и здравен мениджмънт”.

Доцент д-р Иво Димитров е носител на почетния знак на Факултета по Обществено здраве на МУ- София за особен принос за развитието и утвърждаването на общественото здраве.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?