Следвайте ни

Бившият ортак на Васил Божков: От бардак офисът му стана партиен дом

viber icon

Цветомир Найденов, бивш съдружник на избягалия в Дубай  бизнесмен Васил Божков и настоящ основен свидетел срещу него, пусна ехиден коментар за току що учредената партия "Българско лято" на хазартния бос.

"Сградата на Московска 43 ( Щаб квартирата на Черепа) със своите 750 кв.м. РЗП , печели безапелационно приза за многофункционална сграда на столетието. Там се помещават Музей, Кафене, Бизнесцентър, Публичен дом, а от вчера стана и Партиен дом?

Щом активистите на партията са бивши служители на Еврофутбол...закривай преди да учредиш!". Това написа във фейсбук Цветомир Найденов,  който заедно с баща си и брат си влезе в лична война с Васил Божков.

Участниците в учредителното събрание на "Българско лято" слушат приветствието на Васил Божков по видеовръзка

На първото заседание на Инициативния комитет се събраха над 60 учредители, активни участници в платформата „Българско лято“ и съмишленици, подкрепящи принципите и мисията на бъдещата партия.

За председател на събранието единодушно беше избран бившият мениджър в "Еврофутбол" Борил Соколов, който запозна присъстващите с мисията и принципите на „Българско лято“.

"Борил Соколов е роден на 1 ноември 1984 г. в София. Работил е в маркетинговите отдели на големи български компании, а от 2009 г. е в „Еврофутбол“ ООД. Последните две години заема поста Директор на Дирекция „Маркетинг“ на букмейкърската къща." Това пише в негово представяне в интервю от 2016 г., разкрива "24 часа".

Според данни, които той самият дава за себе си, е учил във випуск 2013 г. в Университет MT&M. Става въпрос за МТ&M Колеж, който дава бакалавърски степени в областта на маркетинга и предприемачеството. Създаден е през 1993 г. Семестриалната му такса тази година е 930 лв. за българи.

Борил Соколов има син на 9 г., който носи неговото име. В сайт, наречен Пълно щастие, се представя за "харизматичен саркастичен задник", "любимец на съдбата", обичащ живота и музиката. Съветите му са: "Гледай хората в очите! Слушай музика! Учи се! Сприятели се с мен"

Пише още: Освен живота, обича и работата си като мениджър в "Еврофутбол" ООД. Не спира да мечтае и да търси емоцията във всичко, което го заобикаля. Почти е горд с това, което е постигнал и това, в което се е превърнал."

Според справка в търговските регистри Соколов има две ЕООД. Съдейки по профила му във фейсбук е активен поддръжник на протестите.

Кои са 60-те членове на инициативния комитет не се казва. На снимките те са с маски и главно в гръб, така че не могат да бъдат разпознати. От влезлите в кадър декларации на учредители се четат имената: Антон Георгиев от Варна, Стоян Колев - София, Радостин Димитров - Варна, Алис Георгиева – София.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?