Следвайте ни

Баща: Полицай се гаври с 11-годишната ми дъщеря

viber icon

Разследващ полицай е съблякъл голо 11-годишно момиче, твърдят неговият баща Галин Асенов и чичо му Асен Асенов. Случаят се е разиграл в Бяла Слатина. 

Двамата споделят, че в петък потърпевшата Никол е отишла на гости на баба си. По това време бащата, с който момичето живее на друг адрес в центъра на града, е пътувал до Благоевград. В същия ден в Бяла Слатина се провеждала специализирана полицейска операция, в хода на която дознателят Деян Н. и негови колеги посетили имота, тъй като срещу обитателите са били подавани сигнали за съхранение на незаконни стоки. По време на акцията момичето и леля й са били претърсени от полицейска служителка по надлежния ред.

В неделя разследващият полицай Деян Н. се върнал на адреса заедно с още двама колеги. По думи на чичото, който е бил в къщата, дознателят не е имал заповед, а директно е нахлул през единия вход. Тогава Асен Асенов го попитал дали има заповед за обиск, а той е отвърнал, че я чака всеки момент. Въпреки липсата на разрешение, полицаят влязъл в имота и виждайки, че 11-годишната Никол носи раница, започнал да я дърпа и да я съблича, съобщава bulnews.bg.

Бащата на детето разказа, че полицаят е вдигнал бюстието на момичето и е свалил бельото й, питайки я къде са наркотиците. По негови думи, дознателят е използвал сила, вследствие на което детето има синини по ръцете и е много изплашено. Галин Асенов споделя, че ще се наложи да посети и лекар, тъй като стресът от преживяното е разстроил детето.

След това разследващият полицай е повикал още свои колеги и служители на жандармерията, като заявил, че обитателите на имота отказват да изпълняват заповедите му и прилагат сила срещу него.

По повод обвиненията на родителите, пред колегите си полицаят категорично отрекъл да е събличал детето и да го е наранявал.

Лелята на момичето обаче е заснела видеоклипове, на които се вижда как униформеният се опитва да й счупи телефона, за да спре да снима. Те са разпространени и в социалните мрежи, където за кратко получиха широк отзвук.
Галин Асенов се е посъветвал с адвокат и е подал жалба в прокуратурата в Бяла Слатина, с копие до магистратите във Враца и София. Семейството категорично е решило да бъде подаден и сигнал срещу Деян Николовски до агенция „Закрила на детето“.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (7)

Полицаите първо преджобват бабите...!

Полицаите първо преджобват бабите...!

27.05.2020 | 21:24

И после кот дойде, може и Християнчу, кат нищу...!

Отговори
4 1
Ясно е ...

Ясно е ...

27.05.2020 | 20:53

Полицаите трябва да бъдат стимулирани да си вършат работата.Бил посегнал на 11 г циганка...Скалъпена работа от наркодилъри и скъпоплатените им адвокати!

Отговори
14 3
Расист

Расист

27.05.2020 | 21:15

Да дойде да преджобва твойта щерка, че да видя тогава какво ще говориш!!!!!!

Отговори
4 11
Дъртите коври, трябва да бтдат осъдени за педофилия

Дъртите коври, трябва да бтдат осъдени за педофилия

27.05.2020 | 20:11

Какви са се навъдили, за сигани говорят...!

Отговори
3 7
Стига бе!

Стига бе!

27.05.2020 | 19:49

Кой ще тръгне да разсъблича малко момиче пред свидетели? Още повече полицай в присъствието на колеги! Сиг.ните трябва да бъдат осъдени ефективно за клевета!

Отговори
21 4
А така

А така

27.05.2020 | 20:24

Съгласен съм с теб. Всички държавни служители, не само полицаите се пазят, особено когато става въпрос за цигани, защото те знаят всичко свързано със закона и веднага пискат. Много често обаче използват децата си да им помагат в престъпленията. Само че това не го казват в закрила на детето, нали.

Отговори
19 0
Бойка неграмотната магистралка

Бойка неграмотната магистралка

27.05.2020 | 19:19

Ужасен свят...!

Отговори
8 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?