Следвайте ни

Алгафари: Не слушайте изтрещели месии!

viber icon

Нека мислим преди да разпространяваме простотия на изтрещял месия. Това написа във "Фейсбук" политическият пиар Нидал Алгафари. 

Вижте пълния пост на Алгафари за конспиративните теории у нас: 

 

"От известно време се появяват публикации в които се твърди, че световно правителство иска да умори седем милиарда от човечеството и да остане само един милиард. Това щяло да го извършат с ваксинацията за нови вирус.

АКО имат такова желание, то биха унищожили по принципа на Бърнард Шоу, онези, които са безполезни за обществото, а не работещите германци, швейцарци или шведи.

 

АКО има такова правителство и Ако иска да унищожи толкова голяма част от населението на света, то защо им е да ваксинират, че след няколко месеца или година да измират хората.

Много по-логично е да няма ваксина или още по-логично е да пуснат много по-страшен вирус, бацил, бактерия, с които лабораториите на военните по света са пълни.

 

АКО има такова правителство и такова тяхно желание то много по лесно е да се случи през война там където няма ядрени оръжия или пък да унищожат ядрените арсенали първо и след това да ги въвлекат във война.

АКО има такъв заговор и те са така всесилни, дали ще приемем или не ваксините, те ще намерят друг начин да се справят с нелеката им задача.

Мнозина се притесняват, паникьосват и се тресат от страх, че може да ни чипират и така ще знаят всичко за нас. Задайте си въпроса и си отговорете, дали местните правителства и служби не знаят почти всичко за нас и сега без да ни чипират?

Не е особена трудност да разберат почти винаги местонахождението ни.

Не представлява затруднение да разберат всичко за битието ни, за странностите ни, за здравословното ни състояние, банковите ни сметки, любовите ни. Тогава от какво се притесняваме?

Някой твърдят, че ще ни роботизират да сме безчувствени и покорни.

Роботизирането предстои на много голяма част от професиите. Ще изчезнат шофьорите, сервитьорите, продавачите, шивачите, кроячите, работниците, селяните и най-древната професия да не забравя- проституцията и още много, много занаяти, така както изчезнаха калайджиите, сарачите, гайтанджиите.

Но пък ще се засилят компютърните специалисти, творческите личности, медиците.

Защо ли ще искат да го правят? За да си доставят удоволствието, че са богове и другите са безропотни роби ли? Всички знаем, как приключи робството и при римляните, при арабите, при европейците и при американците.

За това, приятели, нека мислим преди да се паникьосваме и разпространяваме поредната простотия и глупост на някой изтрещял месия."

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Конкретно по темата

Конкретно по темата

02.12.2020 | 21:01

Конкретно по темата Нидал е напълно прав! Но само конкретно, по темата.

Отговори
1 2
Урод еврейски

Урод еврейски

02.12.2020 | 17:37

Та на еврейската мутра комунистическа ли да вярваме Алгафарска фарисейска капелдак на Сатаната Селяните и работниците щели да изчезнат според мръсния еврейн Ония който превиват гръб за да може ИНТЕЛЕКТУАЛЕЦА мръсен еврейн да си напълни търбуха след поредното му изпражнение Този мерзавец еврейски член на партия уж защитаваща работниците и селяните На коя партия бре гнидо еврейска ще станеш член когато изчезнат работниците и селяните

Отговори
3 4
дии

дии

02.12.2020 | 17:23

Браво Нидале, браво Алгафари ! Писаха те във вестника, споменаха ти името като капацитет по всичко. Сега можеш да си спокоен до края на месеца. Нечистоплътен и подъл комунист. Предаде червената идея за пари и като не изкара пари се покая и се върна в БСП.

Отговори
5 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Знаете ли коя е ОСНОВНАТА причина за заболяванията, свързани с тютюнопушенето?