"Импулс Пропърти груп" с 3 иновативни проекта в Пловдив

Вече 13 години на пазара, компанията се развива в сферата на недвижимите имоти, финансите и инфраструктурата

Малки бутикови кооперации с луксозни жилища никнат като гъби в центъра на Пловдив. Това е нормално в зони, където терените са ограничени, но пък локацията е престижна, и жилищата буквално са разпродават още преди да започне строежът, коментират тенденцията брокери. Високата цена не спира купувачите - по принцип тези имоти достигат до 1000-1200 евро/ кв. метър. Въпреки това продажбите са светкавични.

През март т.г. започва строежът на още една подобна кооперация на ул. „Петър Парчевич”, точно зад бившия ресторант „Греми”. Сградата е на 5 етажа с мансарден етаж и в нея ще има само 5 жилища, обясняват инвеститорите то „Импулс Пропърти груп”. Проектът е на „Проарх”, арх. Едвард Христов.

В момента „Импулс Пропърти груп” завършва своя жилищна сграда на ул. „Пере Тошев” и стартира 3 нови проекта - това са жилищни сгради на бул. „Мария Луиза”, на ул. „П. Парчевич”. „До месец започваме още един нов обект, на ул. „Победа”, зад ресторант Ефир - жилищна сграда по проект на арх. Доротея Горчова”, допълват от екипа.


Създадена през 2006 г, „Импулс Пропърти груп” ООД вече 13 години присъства на пазара в Пловдив. „Развиваме се като строително-инвестиционна компания, но започнахме като инвеститори”, казва собственикът й Иван Караилански. С годините „Импулс Пропърти груп” се наложи като активна просперираща компания, която следи пулса на новите пазарни тенденции и развива иновативни бизнес модели. През 2012 година фирмата е отличена с наградата „Строителна перспектива 2012” от Камарата на строителите в Пловдив. От средата на месец ноември 2012 г. „Импулс пропърти груп” ООД въведе успешно Интегрирана система за управление, съгласно изискванията на EN ISO 9001: 2008, EN ISO 14001 : 2007, OHSAS 18001 : 2007.


Днес „Импулс Пропърти груп” се развива в сферата на недвижимите имоти, финансите, инфраструктурата, комуникациите, туризма и услугите в жилищното строителство. Сред завършените й проекти са спортната зала на СУ „Свети Патриарх Евтимий” (бившата „Лиляна Димитрова”), новата конструкция на Четвъртък пазара, разширението на фабриката на фирма „Рефан” на „Карловско шосе” - склад за готова продукция и суровини. Водеща за компанията е политиката по качество, безопасност и здраве при работа и опазване на околната среда, които са основно доказателство за стремежа на компанията да предложи на пазара качествен продукт, задоволяващ все по-високите изисквания на съвременния клиент.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Селска фирма

Селска фирма

25.02.2020 | 15:46

Само вижте сайта на тази измислена фирма. Колко струва тази статия? Пробвайте да се обадите и да получите каквато и да е изнформация за трите посочени обекта.

Отговори
2 1
гого

гого

30.06.2021 | 14:45

ДЪРТИЯ,КРАДЛИВ КАРАИЛАНДСКИ ЯВНО Е ПОМАГАЛ ЯКО

Отговори
0 1

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?