Следвайте ни

За десети път раздават строителните Оскари

viber icon

Десетото, юбилейно издание на годишните награди LUXURY Property AWARDS 2020 за пореден път ще отличи строителството от високия клас. В България то е на европейско и световно ниво, категорични са организаторите от ВИП Комюникейшън и журито на конкурса. Събитието се очаква на 30 септември 2020 г. в балната зала на 5-звездния хотел "Маринела" в столицата и ще събере най-добрите фирми в луксозното строителство, архитектурата и дизайна. „Основната цел на церемонията е да подпомогне популяризирането и отличаването на добрите практики в луксозното строителство, успехите на българските строителни компании и архитекти у нас и по света, да подпомогне техните стремежи за по-добро качество на живот в България“, споделят управляващите съдружници на агенцията - Патриция Кирилова и Дончо Георгиев.

Миналата година събитието се превърна в истинско дерби между София и Пловдив.

Столицата доказа, че е пионер в иновациите с първия умен високотехнологичен и изграден в един стил квартал не само у нас, но и на Балканите. Призьорите от Пловдив за пореден път пък показаха, че са първенци в пространствения дизайн, а голяма заслуга за призовете им имаше световно признатият архитект Радо Тодоров и неговият екип от РТ Консулт. Бургас и морските курорти също се включиха в надпреварата за златните рози. Партньори на строителните Оскари са Италианска търговска камара, Камарата на архитектите в България, Българска предприемаческа камара, Националната строителна федерация и Международната академия на архитектурата. Призьорите по традиция получават уникални рози от 24-каратово злато, ръчно изработени от партньорите на събитието - “Магията на Българската роза”. Сред досегашни носители на престижните призове са пловдивската строителна фирма „АрхСити Строй“ и арх. Боряна Христова.

Даниела Арнаудова

Даниела Арнаудова

Репортер-редактор - екип "Бизнес"

Даниела Арнаудова е завършила Българска филология в ПУ „П. Хилендарски”. От 2002 г. работи в приложение „Имоти – строителство и архитектура” на вестник „Марица”.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?