44

Водата не е проблем за иновативен паркет

Знаете ли, че вече има паркет, който не позволява попадналата по повърхността вода да се абсорбира и увреди декоративния слой и носещата конструкция?

Зад иновацията стои Kastamonu Bulgaria, които ще покажат своя продукт Floorpan River паркет на изложението "Техномебел" тази година. „От 23 до 26 април екипите на 100 изложителя, представящи над 300 бранда, ще дават съвети и идеи за справяне с всяко предизвикателство в бизнес сегмента на мебелната и дървообработващата промишленост“, съобщават от екипа на организаторите. През последните години изложението, което отбелязва 20-годишен юбилей, се превърна в ценен помощник и обединител на фирми от цяла Европа от сферите на продуктите и материалите, механизмите с различни функции, паркети, панти за врати, плоскости, обков и др.

Кои са иновациите и какви ще бъдат тенденциите в мебелната промишленост и дървообработването, ще разберем от 23 до 26 април на изложението, организирано от Интер Експо Център и Браншовата камара на дървообработващата и мебелната промишленост.

Надниквайки зад кулисите на "Техномебел 2024", разбираме, че изложителите ще представят изобилие от функционални, интересни и разнообразни продукти. За тези, които изпълняват проекти с основно изискване - създаване на напълно нова и различна визия, със сигурност полезни ще бъдат паркетите Cleverpark от PHIVEX PROJECT. Ефектът на продукта се постига благодарение на технологията на рязане - със завъртане на дървесната структура на 45° спрямо паркетината. Посетителите на "Техномебел" ще открият и безцветно импрегниращо масло за теракота и камък с растителен произход Osmo. Решението е подходящо за павета и подпрозоречни первази от гранит, варовик и шисти.

Новите мебели са създадени така, че максимално да се оползотворява всяко едно пространство. Под кодовото име PS40 се крие иновативен механизъм за плъзгащи се гардеробни врати с алуминиеви профили. А със системата PB15 от KAME производителите създават разнообразни мебели с джобни врати с плавно прибиране.

Знаете ли какво е Actro 5D? Продуктът е особено ценен за производителите на мебели. Водачът за дървени чекмеджета от HETTICH е пример за ориентирано към клиента по-нататъшно развитие. Осигурява по-лесен монтаж, демонтаж и регулиране на челото на чекмеджето в 5 измерения, а товаропоносимостта е до 70 кг. Към премиум сегмента е ориентиран обковът FurnSpin. Продуктът внася творчески импулс в дизайна на мебелите - отворените врати или клапи вече не пречат - по-голямата част от корпуса може да се премества с лекота.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?