Следвайте ни

„Виста Г”: Осветление, което е превърнато в изкуство

Над 20 години пловдивската фирма предлага осветителни тела на водещи световни дизайнери

viber icon

Магията на светилната може да влезе във вашия дом с осветителните тела на пловдивската фирма „Виста Г“.  Тя е на пазара в Пловдив от 2000 г. и основната й дейност е свързана с внос, производство и търговия на едро и дребно с осветителна техника, ел. материали, ел. табла и консумативи.

„Виста Г” е ексклузивен представител на VIMAR  Италия – модулни системи, AZZARDO Полша - луксозни осветителни тела и официален партньор и дистрибутор на водещи европейски фирми, произвеждащи осветителна техника и ел. материали от Италия, Португалия, Полша, Испания, Гърция, Германия, Франция, България и др. Тя предлага качествени решения за Вашето осветление от Tungsram - General Electric, GTV, Fabbian , VISTOSI, EFAPEL - електроматериали, ключове и контакти. Днес продуктите на фирмата достигат до много домове, търговски центрове, банки, болници, административни, промишлени и жилищни сгради. Висококвалифицираните й специалисти изработват за всеки клиент индивидуални светотехнически проекти за: интериорно осветление, 3D фасадно осветление, улично и парково осветление, осветление за спортни съоръжения и др. „Виста-Г” ООД осигурява и професионален монтаж на закупените материали, както и безплатна доставка във всяка точка на страната.

Осветителните тела на „Виста Г“ могат да се видят в много хотели: „Festa Barcelo”,  „Хемус”, „Dedeman Hotel”, „Hilton” и „Princess” – в София, а също „Princess”, „Royal”, „Famous House” и „Акваленд” в Пловдив. Антибактериалните лампи на фирма „Виста Г“ вече пречистват въздуха в класните стаи на НУ „Кл. Охридски“. UV лампите бяха препоръчани на учебните и детски заведения от Министерството на здравеопазването в борбата с КОВИД 19, съпроводено със становище от Националния център по заразни и паразитни болести.

За повече информация и контакти

http://vista-g.com

бул. „Цариградско шосе“ №73
+359 888 579 030
[email protected] 

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?