Следвайте ни

Топ оферта за елитни жилища и офиси разтърси Пловдив

viber icon

„Магазин за нов дом“ е „магазинът“ за имоти, който предлага от клиента обекти на „Сиенит Холдинг“ АД - инвеститор с 25-годишна история, лидер в Пловдив и региона в областта на жилищното и промишленото строителство. В началото на 2020 година компанията предлага ексклузивно на пазара няколко ключови обекта.

Комплекс „Каменица Hill“ - висок клас жилища.

Първите жилища в „Каменица Hill“ вече са в продажба. Те са позиционирани в 6 жилищни входа в секциите (с РЗП 20 000 кв. м) между ул. „Марин Дринов“ и „Иларион Макариополски“. Това е първата част от нашия проект в терена на бившия завод „Каменица“, казаха за „Марица“ от „Сиенит Холдинг”. Проектът се реализира от „Си Инвестмънт“, част от "Сиенит Холдинг", която изгради голяма част от индустриалната зона до града и фабриките в нея. Различното в „Каменица Hill“ е, че залага на друг тип комфорт на обитаване. На практика това е един от най-големите луксозни комплекси в Пловдив със смесена функция, в централните части на града, твърдят от екипа на „Си Инвестмънт“. Развит е като отворена структура със зелени площи, детски площадки и пешеходни алеи, съчетани с модерна и енергоефективна архитектура.

https://kamenitzahill.com/

„Пансион“ - една стратегическа

локация на ул. „Рая“ №8

От „Магазин за нов дом“ предлагат ексклузивно атрактивни имоти в зеленото сърце на Пловдив - квартал „Христо Смирненски“. Офертата включва общежитие със 17 студия в напълно завършения жилищен комплекс „Кишинев“. „Имотът е атрактивен за инвеститорите заради стратегическата си локация с бърз достъп до бурно развиващите се индустриални зони около града. Компаниите в тях постоянно привличат нови работници извън Пловдив, поради което общежитието дава възможност за позиционирането на тези хора - евтино и без много разходи за работодателите им“, уточняват от „Магазин за Нов Дом“. Общежитието с обща площ от 1139.25 кв. м предлага 17 студия от 18 до 44 кв. м, всяко със собствен санитарен възел. Обектът е подходящ за общ мениджмънт и охрана с цел оптимизиране на разходите и сигурност. Другият вариант е студията, които в момента са на шпакловка и замазка, да се адаптират за нуждите на младите студенти, идващи да учат в града от цял свят. Локацията на ул. „Рая“ №8, където се оформя един нов жилищен квартал, е изключително подходяща за това. Мястото е спокойно и уникално, близо е до болниците - УМБАЛ „Св. Георги“ и СБЛАГ „Селена“. То е само на три минути пеша от Гребния канал на Пловдив и заобикалящата го гора.

Атрактивната оферта включва още помещение на партера и сутерена, подходящо за фитнес зала, което чудесно се вписва в целия новостроящ се жилищен квартал наоколо. В непосредствена близост се предлагат още два търговски обекта, разположени на 3 нива, всеки от които със средна площ от по 1000 кв. м. Те са подходящи за шоурум, допълват от агенцията.

Удобни и флексибилни офиси

точно срещу Панаира

Днес редица компании инвестират в собствени сгради с офиси, казват брокерите от „Магазин за нов дом“. „Сиенит холдинг“ вече завършва новата си офис сграда клас А срещу Пловдивския панаир, където общата площ на офисите е 7000 кв. м. В партера <210> има възможност да се развие търговски обект от около 470 квадрата, с лице към бул. „Цар Борис III Обединител”. Купувачите могат да избират офиси от 200 до 800 кв.м - пространствата са флексибилни и позволяват да се оформят в различни квадратури и разпределения. Инвеститорите са помислили и за паркирането - на подземно ниво има паркинг за 40 автомобила. „Мястото е удобно и сме убедени, че сградата ще бъде привлекателна за фирмите, които имат нужда от добри офисни условия от типа „open space”, казват от компанията“.

„Магазин за нов дом“ е „магазинът“ за имоти, който продава директно от инвеститора, без комисиона от купувача. Извършва сделки по покупко-продажби и наеми на жилищни и нежилищни (промишлени, търговски и офисни) имоти - само ново строителство.

За огледи и повече информация:

„Магазин за нов дом“. Тел. 032/203030 Email: [email protected] www.zanovdom.com

Даниела Арнаудова

Даниела Арнаудова

Репортер-редактор - екип "Бизнес"

Даниела Арнаудова е завършила Българска филология в ПУ „П. Хилендарски”. От 2002 г. работи в приложение „Имоти – строителство и архитектура” на вестник „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?