Следвайте ни

В „Медикус Алфа”: Хирурзи преглеждат без пари и направление

viber icon
Йорданка ГОЛОГАНОВА

Пациенти с недиагностицирани оплаквания в седалищната област и тазовото дъно, рецидивиращи хернии, проблеми с жлъчния мехур и други ще бъдат прегледани от висококвалифицираните хирурзи на болница „Медикус Алфа”. Последните за празничния месец отворени врати ще бъдат в хирургичния кабинет на клиниката. При установяване на заболяване пациентът ще бъде насочен към допълнителни  диагностични процедури за уточняване на състоянието и ще му бъдат предложени варианти за лечение. Хирурзите ни имат богат опит в диагностиката и лечението на най-честите проблеми в тази специалност  - хернии, камъни и възпаления на жлъчния мехур, запушени жлъчни пътища, предракови и злокачествени образувания на дебело черво, хемороиди, казват от „Медикус Алфа”. Клиниката разполага с модерно диагностично оборудване и предлага най-съвременните методи за миниинвазивно и безкръвно справяне с тези проблеми. Прегледите ще се извършват на 15 и 16 декември след предварително записване на телефони 032 634 463 и 0896 661 171. Не е необходимо направление.

Над 150 жители на Пловдив и региона се възползваха от безплатните скринингови прегледи, които бяха извършени в изминалите седмици в клиника „Медикус Алфа“. Голяма част от пациентите напуснаха кабинетите на специалистите с изготвен терапевтичен план. Други бяха насочени за допълнителна диагностика.

Болницата ще продължи социално-отговорната си политика за периодични безплатни скрининги и през 2017 година./Пазарджишка Марица

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?