4232

В Ден на отворени врати: Жилищен парк Royal Garden посреща пловдивчани

Изберете дом от пръв поглед във втория етап на комплекса, който вече е с Акт 16

Ден на отворените врати ще се проведе в жилищен парк Royal Garden, етап 2. Специалната инициатива е по повод на получаването на Акт 16 и ще се състои тази събота, 29 юни 2024 г., от 10 до 18 часа, в градината на комплекса на ул. „Ген. Георги Вазов“ до Mall Рlоvdіv.  

В рамките на отвореното събитие търговските консултанти ще предоставят подробна информация за жилищния парк и ще помогнат на посетителите да изберат своя мечтан дом, където елегантен дизайн, функционалност и съвременни удобства съществуват в неповторим баланс.  

Така гостите ще могат да се потопят в атмосферата на Royal Garden, като направят оглед на вече завършените сгради, луксозните общи части и свободните за продажба апартаменти, като усетят сами прекрасната и различна атмосфера, сигурната среда и уредения начин на живот, който предоставя комплексът. 

 

Висококачествено строителство и иновации

Двете нови сгради на Royal Garden са реализирани с материали от най-висок клас на световни марки и са заложени модерни решения за създаване на луксозна, балансирана и здравословна среда за живот. Използвани са ефективни топлоизолационни материали и фасадна топлоизолационна система, а последните два етажа на сградите са изпълнени с вентилируема фасада с HPL. Избран e висок клас алуминиева дограма с троен стъклопакет, която е устойчива на променливи атмосферни условия, с отлични енергоефективни и звукоизолационни качества. С цел допълнително редуциране на шума е поставена шумоизолация под подовата замазка. Изградена е система от филтри, премахващи наличието на твърди частици в питейната вода и подобряващи вкусовите ѝ качества. За спокойствието на живеещите е заложен монтаж на датчици за вода, като част от системата за превенция от наводнения. В премиум жилищата е изградена и система за пречистен свеж въздух. Подсигурено е отопление от ТЕЦ. 

Комфортни апартаменти с отлични разпределения 

В етап две на Royal Garden бъдещите собственици могат да се насладят още на комфортни апартаменти, които се отличават с отлични разпределения - проектирани така, че да доставят на живеещите в тях простор, светлина и удобство.

Обърнато е специално внимание и на елегантно оформените общи части. Интериорът носи визия и усещане за комфорт и уют. 

 

Уреден начин на живот и удобства от ново поколение

Royal Garden е комплекс от затворен тип, предлагащ редица други удобства, които допринасят за напълно уредения начин на живот на своите обитатели. Сред тях са красива и целогодишно поддържана градина с обособен детски кът за игра, 24-часова охрана, видеонаблюдение, система за достъп, професионална поддръжка и управление, подземен паркинг с паркоместа и гаражи с удобна топла връзка към жилищните секции, както и места за зареждане на електромобили.

Жилищният парк се намира в квартал „Отдих и култура“, на място с отлично поддържана паркова среда и приятна атмосфера. В близост са разположени Гребната база, модерни спортни съоръжения, Mall Рlоvdіv, детски градини, тематични ресторанти, кафенета и хипермаркети. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?