44
Следвайте ни

ТЕД-БЕД инвестира над 10 млн. лв. в модерна база СНИМКИ

viber icon

Само за 2 години производителят на матраци и легла „ТЕД-БЕД" ЕАД успешно реализира нови инвестиционни проекти на стойност над 10 млн. лв. и продължава да затвърждава позициите си на българския и на външните пазари.

В резултат на инвестицията водещият производител се сдоби и с цех за профилиране на различни видове полиуретанова пяна - първата изцяло автоматизирана линия на Балканите с капацитет за профилиране над 30 тона дневно. Това, от своя страна, носи добавена стойност на продукта, позволявайки проектиране на ергономични матраци с по-осезаем комфорт и прецизна поддръжка на спящия.

Инвестицията е логичен ход с оглед на вече дългогодишно функциониращата фабрика за производство на пружинни пакети Red Springs - част от групата свързани компании към „TEД-БЕД“ ЕАД и наложила се на редица пазари в световен мащаб.

Вече повече от две десетилетия „ТЕД-БЕД" ЕАД пише историята на матрачната и спалната индустрия в България. Водещият производител на матраци, легла и аксесоари за спалня разполага с една от най-големите производствени бази в Европа (50 000 кв.м) и предлага разнообразно портфолио от качествени продукти, специално създадени с грижа за добрия и здравословен сън.

Вдъхновен, иновативен и същевременно стабилен - това са основните принципи, които най-добре описват бранда. Търсенето на нови пътища, нестандартни идеи и стремеж за работа извън зоната на комфорт е това, което прави компанията различна във всяко отношение, а вниманието и прецизното отношение към всичко създадено отразява убеждението на ТЕД, че и най-малкият детайл е от значение.

През изминалите години компанията е регистрирала множество търговски марки и е отличавана многократно с награди от редица изложения. Едновременно с това е наложила продуктите си в над 37 страни, сред които Германия, Франция, Република Хърватия, Индия, Южна Корея, Тайланд и др. Мисията на TED е да допринесе за по-добър живот, подобрявайки уюта и комфорта в най-личното пространство във всеки дом.

Фирмата е един от спонсорите в новата изложба от поредицата на ИК “Марица” и “Хермес медия” -  “Пловдив през годините”, на тема „Архитектурата на модерния град”.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Боб

Боб

29.10.2021 | 12:24

Новата им база е пълна трагедия. Няма отопление и прозорци.

Отговори
1 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?