Следвайте ни

Супер апарат прави дамите вечно млади

Лазерната вагинална манипулация набира скорост сред пловдивчанки

viber icon
Лазерното вагинално подмладяване набира все по-голям брой привърженици у нас. Много жени усещат отпускане на вагиналните мускули, или т. нар. вагинална релаксация. Вътрешните и външни диаметри на вагината са увеличени. Мускулите на перинеума са слаби. При немалко пациентки се появява инконтиненция (леко изтичане на урина при слабо натоварване като кихане или кашляне), вагинална сухота, парене и сърбеж. Всичко това влошава значително сексуалните усещания и намалява удоволствието. 

Точно в тези случаи в помощ на дамите идва лазерното вагинално подмладяване, с което пълноценно се възстановяват тазовото дъно и влагалищният тонус до състоянието, в което са били преди бременността.   

Верига болници „Медлайн-Централ Хоспитал“ разполага с уникална лазерна система на един от лидерите в естетичната лазерна терапия FOTONA. Платформата съчетава два лазера Nd:YAG с дължина на вълната 1064 nm и Er:YAG с дължина на вълната 2940 nm. Комбинирането на два взаимно допълващи ефектите си лазера е в основата на изключително високата ефективност на процедурите. Процедурата се извършва от екипа на новосформирания лазерен център и отнема около час. 

Интелигентната съвременна жена отдавна е прескочила много табута, но те продължават да съществуват в публичното пространство и все още да причиняват дискомфорт и дори страдания, казват лекарите от „Медлайн-Централ Хоспитал“. Те уверяват, че с помощта на най-съвременния лазер дамите имат шанса да разрешат този дълбоко личен проблем, за който избягват да говорят. 

Същият апарат се ползва и при лазерно лечение на хъркане чрез бърз, неинвазивен и комфортен метод за подобряване на качеството на съня. Топлината на лазерното лъчение стимулира образуването и уплътняването на колагена в лигавицата, което води до стягане на отпуснатата тъкан на задната част на гърлото. Това улеснява повдигането на мекото небце и значително подобрява въздушния поток. Като краен резултат се наблюдава намаляване на силата на хъркането и ограничаване на вредните ефекти на сънната апнея върху организма. 

С новия съвременен лазер се премахват разширени капиляри и вени, отстраняват се повърхностни доброкачествени образувания на кожата, при акне и розацея, както и гъбички по ноктите. Прилага се за стягане на кожата и подмладяване на третираните зони./Пазарджишка Марица

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Знаете ли коя е ОСНОВНАТА причина за заболяванията, свързани с тютюнопушенето?