Следвайте ни

Строят нов аквапарк в Хисаря

Комплексът е развит върху площ от 5954 кв. м и е планиран така, че да се използва от 300 души

viber icon

Модерен аквапарк със заведения за обществено хранене ще строят в местността Пловдивски път-03 в Хисаря. Към тях са планирани и няколко обслужващи сгради, съобщават от екипа на фирмата, упражняваща надзора на обекта - „Кима консулт“.

Комплексът е развит върху площ от 5954 кв. м и е планиран така, че да се използва от 300 души. Главният му подход е решен от северозапад - с отделни входове за клиенти и персонала, обслужваща сграда, както и три паркоместа. В югоизточния ъгъл на имота са заведенията за обществено хранене плюс 18 паркоместа, с подход от тупиков път.

Новата атракция на Хисаря включва 25-метров басейн, втори - релакс басейн, басейн за малчуганите и басейн от типа малка и голяма пързалка, плюс басейн-черна дупка, като част от съоръженията са оформени с кули.

В екстериора ще се използват цветни минерални мазилки, стъкло и камък, разказват проектантите. Парапетите са ажурни, масивни с плътна каменна ръкохватка. Всички ограждащи стени са предвидени от керамични тухли 25 см с необходимата изолация. Покривите са скатни - с керемиди, и плоски - с рулонна хидроизолация.

Даниела Арнаудова

Даниела Арнаудова

Репортер-редактор - екип "Бизнес"

Даниела Арнаудова е завършила Българска филология в ПУ „П. Хилендарски”. От 2002 г. работи в приложение „Имоти – строителство и архитектура” на вестник „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?