44

Строителните оскари идват в Пловдив

Строители, архитекти и дизайнери ще мерят сили в LUXURY Property AWARDS 2022

Пловдив посреща лидерите в луксозното строителство на бляскава церемония в 5-звездния хотел "Санкт Петербург". Те ще бъдат отличени от XII издание на годишните награди LUXURY Property AWARDS 2022. Церемонията, която ще се превърне във форум на луксозното строителство, архитектурата и дизайна, ще се състои на 7 октомври 2022 г., съобщават организаторите от ВИП Комюникейшън.

И през тази година строителните инвестиции запазиха рекордно високи нива, като през второто тримесечие на т.г. има ръст от 21.6% при издаване на разрешение за строеж на жилищни сгради, сочат официалните данни от НСИ.

„Дори в период на световна здравна криза и в близост до бушуващ военен конфликт, луксозното строителство показа, че е конкурентно и не се влияе от икономическите кризи. Ето защо основната цел на церемонията е да подпомогне популяризирането и отличаването на добрите практики в луксозното строителство, успехите на българските строителни компании и архитекти у нас и по света, да подпомогне техните стремежи за по-добро качество на живот в България“, споделят управляващите съдружници на агенцията Патриция Кирилова и Дончо Георгиев. Те ще връчат призове в  следните категории: Иновации в строителството, Луксозно жилищно, обществено и бизнес строителство, Най-добра строителна компания, Идеен проект, Реновирано строителство, Локация на годината и др. Партньори на строителните награди са Италианската търговска камара, Камарата на архитектите в България, Българската предприемаческа камара, Националната строителна федерация и Международната академия на архитектурата.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

За кого ще гласувате на 2 октомври?