Следвайте ни

Строителните фирми с „корона решения“ – само на панаира

viber icon

Иновации, насочени към справяне с проблема около епидемията от COVID 19 – това ни очаква по време задаващия се есенен панаир. Строителният бранш отново ще бъде силно представен по време на Международния технически панаир от 14 до 19 септември в Пловдив. Това показват заявките за участие на компании от почти всички сегменти на отрасъла. В специализираната изложба „Стройтех“ те ще покажат технологии, машини, инструменти и материали за изграждане на различни видове обекти, изделия на електрониката и електротехниката за оборудване на сградите.

 

Част от иновациите са ориентирани към справяне с проблеми, породени от епидемията от COVID 19. Например нов тип въздуховоди, направени по швейцарска технология, осигуряват по-добра филтрация на въздуха. За контролиране на достъп са специалните „корона решения“ на компания от Словакия. Тя предлага устройства за безконтактна идентификация по дланите или по изображение на лицето, което може да бъде със или без маска, и мрежова камера за измерване на температурата при големи групи хора.

Даниела Арнаудова

Даниела Арнаудова

Репортер-редактор - екип "Бизнес"

Даниела Арнаудова е завършила Българска филология в ПУ „П. Хилендарски”. От 2002 г. работи в приложение „Имоти – строителство и архитектура” на вестник „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?