46
Следвайте ни

Строителният предприемач Иван Пашов стартира "Ивон Резиденс" 4

Цялостната инвестиция на бизнесмена в модерния микроквартал възлиза на 10 милиона евро

viber icon

Един от най-младите строителни предприемачи под тепетата – Иван Пашов постави началото на „Ивон Резиденс 4”. В завършен вид в сградата ще видим характерния за „Пашов Билдинг Строй“ почерк – модерно и качествено изпълнение с внимание към детайла. А локацията й дава възможност за активна почивка на живеещите сред зеленина, спокойствие и гледка към Родопите. Тя е четвъртата от общо 15-те кооперации, които  изгражда компанията му „Пашов Билдинг Строй“ в зеленото сърце на Пловдив до Гребната база.

Първата копка на обекта 

се проведе на 20 септември, а събитието уважиха видни бизнесмени и приятели на Иван Пашов, както и сплотеното семейство на предприемача. 

„Ивон Резиденс 4” е поредната сграда в първият микроквартал в Пловдив, наречен „Ивон Резиденс“. Иван Пашов работи по проекта от три години със своята бързо развиваща се компания „Пашов Билдинг Строй“. В завършен вид комплексът ще разполага с над 300 апартамента в 15 сгради и ще заема площта между ул. "Белица" и бул. "Пещерско шосе" на гърба на комплекс "Оазис 1". До него ще води напълно нов път, който в момента се изгражда от предприемача-строител – с директна връзка до бул. „Пещерско шосе“.  

Инвестиция за 10 млн евро

Плановете на Иван Пашов са да вложи близо 10 милиона евро в цялостното изграждане на новият микроквартал. Освен жилищата в него са планирани още търговски площи, сладкарници, хранителни магазини, фризьорски салони. За да предостави най-доброто качество на живот, строителната компания планира да развие и своя проект за голям парк от 5 декара, с детски кът, фонтани, алеи, открит фитнес, беседки и параклис, които ще са подарък за всички живеещи от инвеститора Иван Пашов. 

Даниела Арнаудова

Даниела Арнаудова

Репортер-редактор - екип "Бизнес"

Даниела Арнаудова е завършила Българска филология в ПУ „П. Хилендарски”. От 2002 г. работи в приложение „Имоти – строителство и архитектура” на вестник „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?