46

Строителният предприемач Иван Пашов с нова инвестиция, този път в „Южен” ВИДЕО

Само за 3 години бизнесменът вложи 10 млн. евро и вдига 10-ата си нова сграда от комплекса „Ивон Резиденс”

Младият строителен предприемач Иван Пашов направи първа копка на поредната си инвестиция в Пловдив. Стартира строителството на „Ивон Резиденс 10” - малка, китна, бутикова кооперация в сърцето на "Кючук Париж".

Жилищната сграда е разположена на тихата и спокойна улица „Павел Калпакчиев“. Мястото е много комуникативно, в близост до ясли, детски градини, училища, паркове, голям зеленчуков пазар, магазини от големи вериги и спирки на градския транспорт.

Интересът от клиентите към сградите под марката „Ивон Резиденс”  е голям и почти всички жилища са продадени на зелено. В най-зеления район на Пловдив -  „Западен”, компанията ”Пашов Билдинг Строй” и марката „Ивон Резиденс” отдавна са познати, популярни и предпочитани.

През трудната 2022 година плановете на Иван Пашов са да разшири ударно инвестициите си под тепетата. Първите копки на пловдивската строителна компания буквално са през няколко месеца. Последно беше даден старт на строителните дейности по „Ивон Резиденс 7” и „Ивон Резиденс 8”. Двете бутикови сгради ще добавят още нови жилища в микроквартала, който е напът да се превърне в перлата в жилищното строителство в кв. „Западен”.

На около 10 милиона евро се изчислява инвестицията в затворения жилищен комплекс „Ивон Резиденс”. В завършен вид той ще разполага с над 300 апартамента в 10 сгради, плюс търговски площи, сладкарници, хранителни магазини, фризьорски салони. 

Локацията е между ул. „Белица" и бул. „Пещерско шосе" на гърба на комплекс "Оазис 1". До новия квартал води напълно нов път, който предприемачът строител изгради така, че той да е с директна връзка до бул. „Пещерско шосе“. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
JDM

JDM

14.07.2022 | 10:14

Къв е тоя селчак

Отговори
9 1
Киро

Киро

23.05.2023 | 14:41

Поредният строител.

Отговори
0 0

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?