1939

Сделка за милиони: Пловдивчанин влезе в Платинения клуб на RE/MAX

Високото отличие за Георги Димитров е за продажбата на 40 дка от легендарен завод

С рекордна сделка Георги Димитров, който от 17 години представлява световния бранд за посредничество с недвижими имоти RE/MAX за Пловдив, влезе в престижния Platinum Club на международната компания.

Топсделката е за продажбата на 40 декара от бивш мотокарен завод в Пловдив. С дълга и впечатляваща история, в своите най-успешни години предприятието реализира и извежда на българския и международния пазар по 27 465 мотокара, 3115 електрокара и 384 мотовлекача. Днес обаче теренът му е в активите на нов собственик, който е закупил 40 дка. Реално това е тази част от предприятието, където навремето са се произвеждали мотокарите. Днес базата се отдава под наем.

Сделката се реализира през март 2022 година, уточнява управителят на агенция RE/MAX Advantage Георги Димитров, но с нея той получи най-високото признание, присъждано досега на член на мрежата на RE/MAX България, а именно - членство в престижния RE/MAX Chairman’s Club. Освен това Димитров се класира на впечатляващото 6-о място в ​класацията Global TOP 100 на RE/MAX LLC, към м. май 2022 г., в сегмент индустриални имоти. Класацията бе обявена през юли 2022 г., подреждайки постиженията на най-добрите 100 измежду над 140 000 членове на глобалната Мрежа на RE/MAX от над 110 държави и територии.

„Следващата спирка за мен и екипа ми е традиционната ежегодна Европейска конвенция, организирана от RE/MAX Европа за агентите с най-високи резултати през съответната година. Тази година това събитие ще бъде проведено в Кан. Освен наситената със специализирани обучения програма, за посланиците на RE/MAX  е организирано уникално по рода си светско мероприятие, което ще се състои на борда на яхта във водите на  Френската Ривиера.

Основана през 1973 г., RE/MAX се разраства до най-голямата световна мрежа от агенции за недвижими имоти с независимо управление и собственост с повече от 137 000 брокери в 115 страни. Пловдивчанинът Георги Димитров се присъединява към местната мрежа през 2007 г. като собственик на RE/MAX Advantage.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?