2374

Само на 5 минути от „Капана“: PONTE предлага офиси зад неокласическа фасада

Напредва работата по бизнес център PONTE, чийто строеж е точно от южната страна на Пешеходния мост в Пловдив. Сградата ще е на 9 етажа в завършен вид, с 200 квадратни метра офис пространства на всяко ниво. Строежът е поверен на "Сиенит Холдинг" - водеща фирма в бранша с доказан над 25-годишен опит в изграждането на сигурни и луксозни бизнес сгради

Неокласическа архитектура, модерен интериор и висококачествено строителство - това е успешната формула в новото офис строителство, казват инвеститорите. Архитектурата спомага за доброто функциониране на офисите в бъдеще. Те са от най-високия клас и са проектирани така, че всеки един от тях да има гледка изцяло към река Марица. Функционалност, лукс и хармонична връзка с природата в непосредствена близост с големи банки, жилища, с Районен и Окръжен съд, Община Пловдив, както и други важни служби за града.

Пазарът на офис площи продължава да се движи от премествания и подновяване на договори, а не от наемане на нови площи, твърдят в свой доклад от Forton. Наемите на офисите остават стабилни, в централните части на града, твърдят брокери от пловдивските агенции за имоти. Цените се движат в порядъка на 5-6 евро/кв.м на месец, докато в периферията на града офиси могат да се наемат и срещу 2-3 евро/кв. м.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?