Следвайте ни

Royal Garden - домът от пръв поглед, който може да бъде Ваш

Удобства, качество и приятна среда на живот

viber icon

Жилищен парк Royal Garden се наложи като предпочитан комплекс от жителите на град Пловдив. Очаква се съвсем скоро той да бъде завършен и да посрещне своите обитатели. 

Двете стъпаловидни Г-образни жилищни сгради се състоят от апартаменти, чиято вътрешна архитектура отразява напълно последните тенденции и изисквания за функционалност на пространството в дома. Обитателите на Royal Garden могат да се насладят на 2,85 м височина на помещенията и изчистени правоъгълни форми, позволяващи многообразие от дизайнерски решения, а това допълва усещането за простор и удобство в апартаментите.  Връзката с ТЕЦ и висококачествената шесткамерна дограма на Rehau Synego осигуряват уют и топлина. Контролът на достъпа до всеки апартамент в комплекса ще се гарантира чрез оптична връзка и видеодомофонна система.

Жилищният парк предлага комфортни многостайни апартаменти, които са все по-голяма рядкост на пазара, а също и жилища с големи и открити тераси, обкантващи голяма част от помещенията на жилището. Елегантно оформените общи части, решени с дървесни акценти, създават усещането за привлекателна домашна атмосфера още при влизане, а използваните материали са с качество, което издържа на високо натоварване.

Жилищен парк Royal Garden разполага с разнообразни удобства. На партерен етаж се намират  единични и двойни гаражи и обслужващи помещения. На подземно ниво са на разположение  паркоместа и гаражи. Оттам до жилищата се стига чрез асансьори от висок клас  на световния лидер Orona и топли връзки. Удобство предоставят и гаражните врати с автоматизирано дистанционно управление, а до подземния паркинг отвежда автомобилна рампа с подгряване, което осигурява безпроблемен достъп в зимните месеци.

Обширната градина на жилищен парк Royal Garden води към входовете на всяка от жилищните сгради. Проектът създава възможност за отглеждане на различни растения. Акцент в градината са изключително красивите Японски вишни, които напомнят за блаженство и хармония със съвършенството на пищните си цветове през пролетта. 

Жилищен парк Royal Garden  се намира в квартал „Отдих и култура“, на място с новоизградена инфраструктура, отлично поддържана паркова среда и приятна атмосфера. Близо е до Гребната база, детски градини, хипермаркети, Мол Пловдив и спортни съоръжения. За да може той да се впише по най-добрия и ефективен начин в средата, фасадата на жилищния парк е решена в светли и земни тонове. Специално внимание е обърнато и на материалите за нейното изпълнение. Те са с висока енергийна ефективност. Фасадната топлоизолационна система е от лидера в бранша Baumit, а последните два етажа са изпълнени с вентилируема фасада с HPL в дървесни тонове от водещата Холандска фирма Trespa. Използвани са ефективни топлоизолационни материали и такива с клас на реакция на огън, нормиран за съответната степен на пожароустойчивост. 

Всичко това превръща проекта в привлекателна среда за живот, съчетаваща уюта на съвременния дом с разнообразието от възможности за развлечение и отдих.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?