Следвайте ни

Point Avenue – жилища от нов тип в ексклузивна локация

Иновативен жилищен проект в центъра на Пловдив съчетава непреходната архитектура на миналото с модерните удобства и трендове на съвремието

viber icon

Жилища от висок клас, развити на две нива, ще бъдат изградени в бившия склад на Томасян, заключен между бул. „Руски” и „Велико Търново”. Дълги години сградата се ползваше от Стоматологичния факултет.

Красивата постройка вече се презентира на имотния пазар под името Point Avenue Plovdiv. Тя става изцяло жилищна и в завършен вид ще разполага с пет жилищни входа. Така ще осигури дом за над 80 семейства - планирани са общо 83 апартамента. Идеята е в нея да се предложи комфорт от нов тип - нещо напълно различно от еднотипните апартаменти, които масово заливат имотния ни пазар напоследък, споделя екипът на ARCO REAL ESTATE. Така във вътрешните пространства се оформят двустайни апартаменти (с квадратури от 54 кв.м до 113 кв.м), тристайни (от 80 кв.м до 180 кв.м), четиристайни и мезонети от 62 кв.м до 185 кв.м.

Тук ще се предлагат и първите по рода си за Пловдив лофт жилища, популярни на Запад и характеризиращи се с големи пространства, високи тавани и много светлина. За удобството на живеещите в Point Avenue се осигуряват 83 сутеренни паркоместа и гаражи, както и 38 наземни паркоместа, или общо 121 места за паркиране.

Проектът ще бъде реализиран от инвеститор, който притежава в портфолиото си два успешно реализирани проекта в последните години, а именно емблематичния за град Пловдив Capital City Center на бул. „Христо Ботев” и бутиковия хотел „Оборище“ 5 в самия център на София. Актуалният му проект също е разположен на възлова за града комуникационна локация - бул. „Руски“ и ул. „Велико Търново“. По този начин Рoint Avenue е в непосредствена близост до всички емблематични за града забележителности: на крачка разстояние от главната улица и очарованието и романтиката на Цар-Симеоновата градина,  МОЛ Марково тепе, детски градини и училища, медицински заведения, парк Бунарджика и Младежки хълм, както и автобусни спирки, които го превръщат в едно от най-добрите места за живеене в Пловдив.

Point Avenue e сграда с емблематично и историческо значение, с модерно изпълнение и интериор, с функционални апартаменти, носещи аристократичния дух на XX век. „Point Avenue е иновативен проект на жилищния пазар в Пловдив, предлагащ удобство, стил и достъпност. Освен това ви дава възможността в най-добрия момент да притежавате апартамент в центъра на Пловдив“, споделят консултантите на ARCO REAL ESTATE, които предлагат ексклузивно жилищата в сградите на Point Avenue.

В каре

ARCO REAL ESTATE има удоволствието да Ви представи ексклузивно сграда Point Avenue

За повече информация можете да се свържете с водещите брокери по проекта:

Евгени Василев – 0895 664 567

Росица Борисова - 0893 412 185 

Ася Куцева - 0896 667 319

и на www.pointavenue.bg

Даниела Арнаудова

Даниела Арнаудова

Репортер-редактор - екип "Бизнес"

Даниела Арнаудова е завършила Българска филология в ПУ „П. Хилендарски”. От 2002 г. работи в приложение „Имоти – строителство и архитектура” на вестник „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?