44

Пловдивчанка заслужи приз от Women Leaders Awards

Пловдивчанката Бояна Шарлопова заслужи приза "Най-добър лидер в хотелиерството за 2023" на международния женски форум Women Leaders Awards 2023. Дамата получи високите оценки на журито на събитието, което отличи най-успешни жени - лидери в бизнеса, в местната власт, в дипломацията и в културата, в балната зала на 5-звездния Hyatt Regency Sofia.  

Бояна Шарлопова е собственик и мениджър на първата хотелиерска верига в България - "Шарлопов Груп", която вече 25 години е на пазара. Последните 5 години умело ръководи и развива компанията, чийто създател е покойният й съпруг Стефан Шарлопов.

Семейният бранд управлява компании с различна дейност - хотелиерство и ресторантьорство, продажба и отдаване под наем на недвижими имоти, а отскоро и изграждане на фотоволтаични системи за производство на зелена енергия.

Портфолиото от хотели включва емблематичното за Шарлопов ваканционно селище “Созополис”, петзвездния парк хотел "Пирин" в Сандански, гранд хотел "Янтра" във Велико Търново, четиризвездния грандхотел "Мургавец" в зимната ни перла Пампорово и спа хотел "Девин".

През последните няколко години Бояна Шарлопова активно развива и интересите си по психология и психотерапия, които реализира в своята терапевтична практика и на които разчита в бизнеса си, в който основна роля има човешкият фактор.

Това, което я мотивира и вдъхновява, е началото на всеки нов ден и с него - всички нови възможности, нови уроци и идеи, срещи с интересни хора, любими мигове със семейство и приятели, заявява бизнесдамата.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата предпочитате за национален празник на България?