Следвайте ни

Platinum Homes: Едно ново начало на брега на река Марица

viber icon

Комплексът Platinum Homes се състои от общо 218 апартамента, разположени в 4 секции, проектирани в модерен стил. Специално внимание искаме да обърнем на отличната локация на комплекса - само на 3 минути с кола от центъра на гр. Пловдив. В близост са разположени пешеходни алеи, приятна зона за отдих, детски площадки за най-малките, магазин Билла, KFC, бензиностанция Shell и McDonald’s.

За максимален комфорт на живущите е предвиден подземен паркинг с гаражи и паркоместа, както и наземни паркоместа във вътрешният двор на Platinium Homes. Цялостната концепция на новостроящия се жилищен комплекс е свързана с естетиката и спокойствието, за които допринасят стилната му архитектурна визия и прекрасната гледка към р. Марица.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

ХаХаХа

29.04.2020 | 18:15

Поредният мастодонт , в който ще се приселят да живеят няколко хиляди души , предимно от Смолян , Кърджали и Хасково . Само да им кажа , че там за да живеят не трябва да отварят прозорци , че от реката на рояци летят комари , а при пълноводие ще им трябват лодки в избите и подземните гаражи заради подпочвените води . Хайде да им са честити новите кутийки .

Отговори
4 1

Алахулю

02.05.2020 | 08:47

Забрави моста на Адата, който е изключително натоварен целодневно.

Отговори
3 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?