Platinum Homes - една сбъдната мечта през 2021 година

6 секции ог жилищния комплекс се строят в момента, като 2 от тях очакват съвсем скоро АКТ14.

2021 идва, а заедно с нея и равносметката за изминалата година –  дали сме успели да постигнем целите си, ако не - по-близо ли сме до тях  и дали сме по-щастливи. Предвид странната 2020 година обръщаме поглед напред и даже зануляваме тази година. Затова е време да помислим напред и да планираме правилно инвестициите си. 

До моста на Адата в момента се изгражда дома на много пловдивчани – жилищен комплекс Platinum Homes. Комплексът е сбъднатата мечта за новата 2021 със своята перфектна локация. Всяка сутрин ще ви озарява светлина към бъдещето с изгрева над река Марица. 

Локацията на комплекса е на 5 мин. пешеходно разстояние от центъра на Пловдив, между моста на Адата и бул. 6-ти септември. Ако сте минавали скоро в тази част, ще видите новизградения парк точно до комплекса, в който всеки ден деца играят, хора спортуват или просто се разхождат. Погледнете отвъд Марица и ще видите емблематичния Международен панаир Пловдив. Освен това търговската мрежа около Platinum Homes позволява достъп до всичко необходимо на пешеходно разстояние – в непосредствена близост са Mr.Bricolage, супермаркет BILLA, KFC, Mc.Donalds и бензиностанция Shell.

6 секции в момента се строят, като 2 от тях очакват съвсем скоро АКТ14. Инвеститорът използва само висококачествени материали за строежа за максимална сигурност и комфорт на живущите. Platinum Homes се стреми да осигури най-висок комфорт, затова се планира освен подземен и наземен паркинг, както и по два асансьора във всяка секция. Апартаментите са с разнообразна големина спрямо нуждите – от 40 кв. м. до 122 кв. м., с френски прозорци за простор и светлина. 

До средата на 2022 комплексът се предвижда да бъде завършен по всички стандарти. Platinum Homes предлагат гъвкави решения и са договорил специални банкови условия за своите новодомци. 

Сбъднете мечтите си през 2021 с най-ценното за семейството – нов дом до центъра на Пловдив.

Екипът на Platinum Homes Ви пожелава Весела Коледа и Успешна Нова Година! 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Переспектива

Переспектива

04.01.2021 | 08:45

Комплекс приличащ на общежитие.Ама то лакомията на строителните фирми няма край.Презастроиха и напълниха Пловдив с хора бленуващи за големия град.Само че той не е разтегателен.Скоро ще задминем и София, както са го подкарали.Ама не може населението на страната да се събере само в няколко града,а другите райони да запустяват и обезселват.

Отговори
3 1

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?