Следвайте ни

Петзвезден комплекс от къщи никне до Първенец

„Рейнбоу Резиденс” включва 5 еднофамилни къщи с модерен дизайн

viber icon

Съвременният модел на редовите къщи е опит за създаване на качествена, озеленена и сигурна среда. Тя има за цел да съчетае предимствата на свободно разположените сред природата сгради с обща система за сигурност.

Този тип къщи предлагат много удобства, компактна инфраструктура и истинско удоволствие от свободната връзка с природата, което не може да се постигне в градската среда, където преобладават многофамилните сгради. 

На тази концепция залагат инвеститорите от „Ес Ти Девелъпмънтс”, които развиват нов комплекс близо до село Първенец. Той се нарича „Рейнбоу Резиденс” и включва 5 еднофамилни къщи с модерен дизайн, високо качество и гъвкавост при оформяне на вътрешното пространство. 

Строителната компания „Ес Ти Девелъпмънтс” се наложи на пазара в сегмента на по-луксозните къщи в с. Марково, Първенец и Коматево, както и на територията на Пловдив. Спорeд инвеститорите “съвременният купувач търси по-голям комфорт на живот и близост до природата. Затова нашите проекти се намират в близост до Южната дъга на Пловдив и създават усещането, че сте избягали от града, но същевременно е на броени минути от центъра му”. Конструкцията на къщите е монолитна, скелетно-безгредова, което позволява гъвкавост при оформяне на вътрешното пространство спрямо нуждите и желанията на клиента. В проекта специално внимание е обърнато на двора, където при хубаво време част от ежедневните функции на дома се изнасят на открито. Тяхното единство създава среда, която връща хората в естественото им обкръжение. Тя има позитивно въздействие върху ума и духа, изгражда отношение към природата и не на последно място - предлага по-здравословен начин на живот. Така „Рейнбоу Резиденс” залага на спокойствието и тишината, съчетани с идеалната среда за вашите деца.

Редовата къща е широко разпространена традиционна форма на съчетаване на жилище и двор в много градове на Европа, в някои от бившите колонии и в Америка. Редовите застройки стоят на границата между индивидуалните еднофамилни къщи и жилищата в многофамилните сгради по отношение на стандарта на обитаване с идеята да се запази това естествено съжителство в ограничените рамки на имота с малки дворове за всяка жилищна единица.

Даниела Арнаудова

Даниела Арнаудова

Репортер-редактор - екип "Бизнес"

Даниела Арнаудова е завършила Българска филология в ПУ „П. Хилендарски”. От 2002 г. работи в приложение „Имоти – строителство и архитектура” на вестник „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

az

06.07.2019 | 12:43

5 звездни .... БЕЗ ГАРАЖ .... ХАХАХАХХАХАХАХАХ олигофренииииииии

Отговори
3 0

НОСТРАДАМУС

03.07.2019 | 21:50

Дрън дрън дрън.Най-обикновени къщички.

Отговори
4 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?