44

Първа копка за Regatta Home, който съчетава природа и технологии

Официална церемония и тържествен водосвет поставиха началото на строителството на Regatta Home - един иновативен комплекс от ново поколение. Той ще бъде построен в спокойна среда на живот, в близост до Гребния канал. Инвестицията е на Platinum Europe - компанията, обединяваща международната компания Platinum Invest Holding, която има значителен опит в разработването на проекти в различни страни като Ливан, Франция, Кувейт и Монголия, и архитект Радо Тодоров от RT consult, който внася богат местен опит в проектите им у нас. 

„Добре дошли на този специален ден, когато се отбелязва първата копка на жилищен комплекс Regatta Home! Това е момент на гордост и вълнение за всички нас, защото съвместните ни усилия ще превърнат Regatta Home в реалност. С благодарност и вдъхновение, нека погледнем към бъдещето, когато този комплекс ще бъде не само място за живеене, но и дом, където се създават спомени и се осъществяват мечти. С нашия ангажимент към качеството и комфорта създаваме общност, в която всеки ще се чувства вкъщи. Нека тази първа копка бъде символ на началото на нещо прекрасно и да продължим напред с ентусиазъм! Благодарим Ви, че сте тук, да споделите този момент с нас.“

С тези думи Пепи Георгиева, мениджър продажби и маркетинг в Platinum Group в България, поздрави гостите на събитието. 


Regatta Home ще предложи на новодомците по-голям общ двор (1500 кв.м). „Добавихме също фитнес на открито, зона за барбекю и камина ​- места, където купувачите на нашите жилища ще могат да се забавляват. Освен това сме предвидили специално работно пространство, което ще бъде на разположение на собствениците в Regatta Home - напълно обзаведено и оборудвано за работа и срещи“, уточняват от екипа.

Снимки: Валентина Биларева

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
3 коментара
Яна

Яна

09.04.2024 | 08:12

Поредното гето начело с РТ! Идиоти!

Отговори
1 0
eleniv

eleniv

02.04.2024 | 09:36

Въобще не мисля, че тази първа копка трябва да предизвиква радост! Застроиха зеленото сърце на Пловдив с участието на продажните ни управници! Иновативно било, а инфраструктурата, а въздух за децата ни! А вий... вий всички сте идиоти! Много правилно го е казал Христо Ботев!

Отговори
3 0
Защо ли

Защо ли

26.03.2024 | 22:24

всички попове са тлъсти?

Отговори
2 0

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?