Следвайте ни

Първа копка за нови 7 блока от 15-те в „Ивон Резиденс“

Предприемачът Иван Пашов организира голяма среща с водещи агенции за недвижими имоти под тепетата

viber icon

Първият микроквартал в Пловдив - с голям парк и параклис - вече е в строеж в район „Западен“. Той се нарича „Ивон Резиденс“, а  зад идеята стои младият предприемач Иван Пашов, който работи по проекта със своята бързо развиваща се компания „Пашов Билдинг Строй“.  

В завършен вид комплексът ще заема площта между ул. "Белица" и бул. "Пещерско шосе" на гърба на комплекс "Оазис 1". До него ще води напълно нов път, който тепърва ще се изгражда от предприемача - с директна връзка до бул. „Пещерско шосе“.  

"Въпреки пандемията от COVID-19 започваме годината оптимистично. Само за последните два месеца сме продали, при това „на зелено”,  близо 70 апартамента от общо 300. Това са жилища в 7-те нови кооперации - от общо 15 на брой, които стартирам през тази година”, каза за „Марица” предприемачът Иван Пашов. Инвеститорът обещава да завърши на акт 14 и 7-те нови блока до края на 2021 година.

Иван Пашов

Според Пашов

имотният пазар запазва сравнителни стабилни позиции въпреки пандемията

в момента. „Хората усещат кризата, но продължават да търсят нови жилища - продажбите „на зелено” го потвърждават. Ситуацията ориентира купувачите към по-високия клас строителство - за тях днес е важно качеството на изпълнение, както и доверието към собственика, от който купуват имота си”, допълни Пашов. Преди седмица той организира голяма среща с водещи агенции за недвижими имоти под тепетата, за да ги запознае с проекта си. „Поканих брокерите, седнахме да поговорим и обменихме различни идеи за бъдещето на сектора.

Удовлетворен съм, че намерихме допирни точки и заговорихме на един език

Ние, инвеститорите и брокерите на имоти трябва заедно да посрещнем предизвикателствата на днешната ситуация. Общата ни позиция е, че бъдещето на пазара е във високото качество на имотите и в луксозното строителство”, обясни предприемачът строител.

Агенциите за недвижими имоти, поканени на срещата, пък заявиха, че са силно впечатлени от амбицията на младия предприемач. Големият интерес към обектите, изпълнени от „Пашов Билдинг Строй“, се дължи на факта, че Иван Пашов е както инвеститор, така и изпълнител във всеки проект. Самият той се гордее, че фирмата му е семейна и всички помагат в бизнеса. „Всеки ден съм на обекта, работя заедно с работниците си, от сутрин до вечер правя инспекция, заявки за материали, следя отблизо целия процес. Имам 30 работници и те са с мен от създаването на фирмата“, допълва предприемачът.

Той постави началото на своя микроквартал точно преди година и половина с изграждането на „Ивон Резиденс“ 1, 2 и 3. Идеята му е

да създаде отделен квартал в квартала и в същото време да предостави всички удобства

на живеещите в него, съчетани с възможностите за спокойствие и пълноценна почивка. В завършен вид „Ивон Резиденс” ще разполага с над 300 апартамента, разположени в 15 сгради. В жилищната зона се планират редица търговски площи, сладкарници, хранителни магазини, фризьорски салони. В бъдеще обитателите на комплекса няма да бъдат обременени със задължителните такси по поддръжка на имотите им, обещава предприемачът.

За да се постигне най-доброто качество на живот, строителната компания вече има проект за изграждането на голям парк - той ще заема площ от около 5 декара, с детски кът, фонтани, алеи, открит фитнес, беседки и параклис, които ще са подарък за всички живеещи от инвеститора Иван Пашов.

В същото време той е един от големите спонсори и дарители, които помагат да се развива и спортът под тепетата. Фирмата на Пашов подпомага спортни училища и техникуми в различни техни инициативи, както и клубове по борба, и футболни отбори от града и региона.

За повече информация и контакти: 

"Пашов Билдинг Строй“,  тел. 0877 777 971,  0892 430 002

e-mail: [email protected],  www.pashov-buildings.com

Даниела Арнаудова

Даниела Арнаудова

Репортер-редактор - екип "Бизнес"

Даниела Арнаудова е завършила Българска филология в ПУ „П. Хилендарски”. От 2002 г. работи в приложение „Имоти – строителство и архитектура” на вестник „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай