49
Следвайте ни

Първа копка на „Ивон Резиденс" 5 обяви предприемачът Иван Пашов

С 10 милиона евро строителният бос вдига цял микроквартал със собствен парк и малък параклис

viber icon

Само един месец след първата копка на „Ивон Резиденс 4” строителният предприемач Иван Пашов постави началото на „Ивон Резиденс 5”.

Кокетната сграда ще добави нови апартаменти в модерния микроквартал, започнат от младия предприемач. Това е петата от общо 15-те кооперации, които изгражда компанията му „Пашов Билдинг Строй“ в зеленото сърце на Пловдив до Гребната база.


Първата копка на обекта се състоя на 17 ноември, а събитието уважиха видни бизнесмени и приятели на Иван Пашов, както и сплотеното семейство на предприемача. 
„Ивон Резиденс 5” е поредната сграда в първият микроквартал в Пловдив, наречен „Ивон Резиденс“. Иван Пашов работи по проекта от три години със своята бързо развиваща се компания „Пашов Билдинг Строй“. „В „Ивон Резиденс 5“ отново ще заложим на модерното и качествено строителство с внимание към детайла. Клиентите ни ще живеят на място, което им дава възможност за активна почивка сред зеленина, спокойствие и гледка към Родопите“, обещава Иван Пашов. 


Инвестиция от 10 милиона евро
На толкова се изчислява вложението в цялостния проект на Пашов. В завършен вид комплексът ще разполага с над 300 апартамента в 15 сгради, плюс търговски площи, сладкарници, хранителни магазини, фризьорски салони. Локацията е между ул. "Белица" и бул. "Пещерско шосе" на гърба на комплекс "Оазис 1".

До новия квартал води напълно нов път, който предприемача-строител изгради така, че той да е с директна връзка до бул. „Пещерско шосе“. За да осигури най-доброто качество на живот, строителната компания планира да развие и голям парк от 5 декара, с детски кът, фонтани, алеи, открит фитнес, беседки и параклис, които ще са подарък за всички живеещи от инвеститора Иван Пашов. 

Даниела Арнаудова

Даниела Арнаудова

Репортер-редактор - екип "Бизнес"

Даниела Арнаудова е завършила Българска филология в ПУ „П. Хилендарски”. От 2002 г. работи в приложение „Имоти – строителство и архитектура” на вестник „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?