Следвайте ни

От „Корал Спектър” Как може лесно да управлявате сенника в дома си от вашия смартфон с iO моторите

viber icon

Съвременните системи за слънцезащита допринасят за енергийния комфорт в помещенията, като запазват топлината в тях през зимата и предотвратяват прегряването им през лятото. Те са част от интериора и фасадата на всяка сграда, формират нейната индивидуалност и визия.

 


За да бъде домът ви прохладен, да се радвате на цветята на терасата или на зеленината на двора, трябва да имате подходящата слънчева защита. А какво да се каже за заведенията - всеки предпочита да седне отвън, да се радва на топлото време и да изпие едно питие под прохладата на хубав сенник. За хубавите сенници се грижат специалистите от „Корал Спектър“. Фирмата е лидер на българския пазар в проектирането, производството, монтажа и поддръжката на всички видове слънцезащитни съоръжения: сенници, перголи, преградни пана, стационарни конструкции, акрилни и ПВЦ покривала, части и материали за тях както и електрозадвижване. Фирмата има офиси в София и Пловдив, както и дистрибутори на територията на цялата страна.

 


В офисите на фирмата ще получите компетентни съвети, за да изберете най-подходящите модели сенници и материали, без компромис с качеството на изделията. Всички материали са от водещи европейски фирми. В офисите могат да се предложат повече от 100 дизайна на акрилни платове на фирма „Сатлер“, Австрия. Електрозадвижването е на фирма „Сомфи“, Франция - доказан лидер в електрозадвижването на сенници, щори и врати. Ако сте фен на новите технологии, с помощта на iO моторите и устройството Connexoon Box, свързано с интернет, може да управлявате сенника или перголата от смартфона си от разстояние. Ако тези редове са ви накарали да се възползвате от предложенията на фирма „Корал Спектър“, то се обадете на тел. 0894 380 900  за Асеновград; тел. 0894 380 902 за Пловдив; тел. 0894 380 901 за София. Отзивчиви експерти ще отговорят на всички ваши въпроси. В случай че сте в друга част на България, ще ви бъдат предоставени телефони на наши дистрибутори, които обслужват района.

 


За повече информация посетете сайта: www.coralspektar.com. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?