"Офис Парк Пловдив" - модерна архитектура, качество и комфорт на работното място

Грубият строеж на Фаза 2 завършва през април

„Офис Парк Пловдив“ се утвърди като една от най-предпочитаните офис сгради в град Пловдив, която предлага модерна архитектура, качество и комфорт на работното място. Очаква се през април  да приключи грубият строеж на „Офис Парк Пловдив“ Фаза 2. Проектът представлява естествено продължение на Фаза 1, където офис пространствата са запълнени на 100%.

 С реализирането на първия етап на проекта инвеститорът „Галакси Инвестмънт Груп” посрещна  нуждите за офиси от ново поколение. Гъвкавите, просторни офис пространства и инфраструктурна обезпеченост отговарят на изискванията на IT и аутсорсинг компаниите в града. В Пловдив се наблюдава голяма динамика в развитието на този сектор, която предопределя търсенето на качествени бизнес площи. 

Втората фаза на проекта ще бъде запълнена предимно с компании от Фаза 1. Остатъкът от свободните площи е на разположение за експанзия на компании, които вече присъстват в Пловдив или тепърва се релокират от София. Силният растеж на наемателите във Фаза 1 и Пловдив като цяло налагат необходимост от все по-големи офис пространства.

Във Фаза 1 на проекта работят над 900 души във водещи български и чуждестранни компании. Сред наемателите на първия етап са утвърдени компании, сред които SiteGround, Bulpros, Adastra, Football Radar, Code Nest, Delasport, Accenture, VSG и други. Реализацията на втория етап ще осигури разкриването на нови 900 работни места. 

„Офис Парк Пловдив“ е клас „А“ сграда, която съчетава всички изисквания за модерен офис проект  - комуникативна локация, гъвкави възможности за оформяне на функционални пространства, естествена светлина, приятна околна среда и паркинг. Съставен е от две свързани, огледални сгради, първата от които бе завършена през 2016 година, а втората ще бъде завършена през 2020 година. Общата разгъната застроена площ на проекта е 19 352 кв. м. Осемте нива на сградите включват  подземен паркинг, едно партерно и шест офисни нива. Фаза 2 ще създаде възможност за разполагане на офис до 2 220 кв. м на един етаж. По-голямата етажна плоча е търсен ефект от наемателите, което ще позволи осъществяването на идеи за удобство и забавления вътре в работните пространства.

Интериорът на „Офис Парк Пловдив“ допринася за комфорта в процеса на работа, като съчетава open space пространства с обособени зони за отдих. Всичко това е съобразено предимно с младите специалисти, които имат високи критерии за работната среда. Във втория етап на проекта инвеститорът планира изграждането и на специално място за рекреация, където наемателите на последния етаж ще могат да се възползват от зелената площ, създадена върху покрива на сградата.  

Денонощна охрана, професионален пропърти мениджмънт и обща рецепция гарантират сигурността на работната среда. Допълнителни удобства за наемателите създават  разположените в сградата кафетерия, ресторант и банка. „Офис Парк Пловдив“ се намира в най-атрактивната част на града, в близост до Мол Пловдив и парк „Отдих и култура", с привлекателна гледка към зелените площи на Братската могила и Младежкия хълм. Локацията на сградата е съобразена с това да е в близост до социални пространства, възможности за забавления, детски градини и ясли. Ползвателите на сградата могат да се възползват от близостта с Мол Пловдив и Гребния канал на Пловдив, който привлича с разнообразните възможности за спорт и разходка целогодишно. 

За всички свои предимства, включително високата технология и използването на най-модерните и устойчиви материали при реализирането на проекта, той спечели специална награда в категорията „Обществени сгради с бизнес предназначение“ от конкурса „Сграда на годината“ през 2016 година. 

Галакси Инвестмънт Груп развива територията около сградата, като проектът за „Офис Парк Пловдив“ е стартиран след като на територия от 150 дка е изградена пълна подземна инфраструктура, нови улици, алеи, площадки и паркова среда, превръщащи мястото в най-предпочитания район на Пловдив.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?