2374
Следвайте ни

На метри от Гребния канал: Международна компания завършва строежа на Regatta Park West

PLATINUM Invest Holding инвестира 5 млн. евро в 78 жилища в „зеленото сърце“ на Пловдив

viber icon

Regatta Park West взе златна статуетка по време на XI издание на годишните награди за луксозно строителство LUXURY Property AWARDS 2021. Проектът спечели престижната награда „Локация на годината“ заради атрактивните зелени зони, местата за релакс, спорт и близостта му до Гребната база.

Събитието се проведе на 1 октомври 2021 г. в парк-хотел „Санкт Петербург” в Пловдив.

Локацията е един от най-важните критерии при избора на жилище, убедени са от екипа на инвеститора PLATINUM Invest Holding - мощна строителна компания, която влезе на жилищния пазар в Пловдив точно преди 3 години. „Вече сме във финалната фаза от изграждането на нашия проект. Комплексът е с Акт 14 и скоро предстои да бъде завършен“, уточняват от екипа.

PLATINUM Invest Holding инвестира 5 млн. евро в тази елегантна, изключително луксозна жилищна сграда със 78 апартамента и РЗП над 7300 кв. м, която е в близост до Гребния канал. Това е първият проект на компанията в България, а за създаването му те влизат в колаборация с пловдивското архитектурно студио „ЕР ТЕ Консулт” и международното BURO International.

Regatta Park West съчетава спокойствието на извънградска къща с удобствата на големия град. Проектът заема парцел от 4,301 кв. м и е с разгъната площ от 7303 кв. м. В него ще има 3 жилищни секции до 5 етажа с общо 78 апартамента и средни квадратури на жилищата от 39 до 220 кв. м. Предлагат се за продажба и търговски площи.

„След 3 години в Пловдив, в които наблюдаваме пазара на имоти, ние сме позитивно настроени към бъдещето. Бих подчертал, че основната причина за успеха на Regatta Park West е, че клиентът става все по-запознат с новите технологии и висококачествените материали и търси по-добрата локация за дом на своето семейство. Високите резултати, които постигнахме с пилотната си инвестиция и добрата обратна връзка от нашите клиенти, ни амбицира да разширим портфолиото на бизнеса си. В момента подготвяме Regatta Park West 2 и скоро ще обявим подробностите за новия си проект. Жилищата в Regatta Park West са почти продадени, но все още можем да предложим опции за двустайни, тристайни, многостайни и апартаменти с веранди и собствени дворчета”, каза за „Марица” Рамез Сааде - мениджър бизнес развитие в PLATINUM Invest Holding.  

Лукс в дизайна

Сградата е енергоефективна, с вентилируема фасада с изчистени линии, дизайнът на жилищата е съвременен и функционален. От екипа прецизират добре и довършителните материали, те са с безупречно качество от най-висок клас (врати Hörmann и дограма Schüco). С тях бъдещият ви дом ще се превърне в истински архитектурен шедьовър, обещават от PLATINUM Invest Holding.

Тук ще ви предложат индивидуални схеми на плащане, съобразени с изискванията на клиента. Оказват съдействие и при необходимост от кредитиране при най-добри условия за клиента.

Свържете се с нас за повече информация: 0888 25 25 25.

Даниела Арнаудова

Даниела Арнаудова

Репортер-редактор - екип "Бизнес"

Даниела Арнаудова е завършила Българска филология в ПУ „П. Хилендарски”. От 2002 г. работи в приложение „Имоти – строителство и архитектура” на вестник „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?