Следвайте ни

Модерният комплекс SP Residence ще бъде зелен оазис край Марица

Жилищен комплекс от ново поколение предстои да бъде изграден в следващите две години в Пловдив. 

viber icon

SP Residence е модерна бутикова сграда, разположена до хотел „Санкт Петербург“, в кв. Кършияка, която предлага апартаменти и многофункционални търговски пространства. Основната концепция на SP Residence e премиум строителство, отличаващо се със съвременен архитектурен дизайн, европейска визия, перфектна градска локация и максимален комфорт.  

Комплексът предоставя възможност за закупуване на едностайни, двустайни и тристайни апартаменти с квадратура от 61 кв.м. до 177 кв.м., с отлично разположение, просторни общи части и панорамни гледки. В инфраструктурния план са предвидени паркоместа и зелени площи като стилен завършек, на външите части, около сградата.

SP Residence създава отлични условия за висококачествен и модерен градски начин на живот. Местоположението му предполага наличието на множество удобства свързани с обичайните потребности на социалния живот и домакинството. В непосредствена близост, до елегантната сграда на комплекса, се намират множество супермаркети, ресторанти, кафенета, паркове, училища, детски градини, бензиностанции, както и основните пътни артерии на бул. „България“ и ул. „Победа“.  Комплексът се ползва и от природния лукс за живот близо до река Марица и възможността за чести разходки край бреговете й. 

SP Residence предлага закупуване на имот при преференциални условия за банково кредитиране. 

Подробна информация и детайли за SP Residence може да открие на: www.spresidence.bg

Телефони за контакт: 088/010101  0886/033044  0888/108877

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Арх

Арх

09.02.2021 | 15:58

Тоя сандък не е ли върху замеркнатия парк?

Отговори
3 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай