Следвайте ни

Младият инвеститор Иван Пашов с мащабен проект за първия микроквартал в район „Западен“

Строителна фирма „Пашов Билдинг Строй“ изгражда голям парк и параклис за хората

viber icon

Пазарът на недвижими имоти в Пловдив е един от най-динамичните и бързоразвиващи се в страната, но и в Източна Европа. С всяка изминала година градската жилищна зона увеличава все повече своите предели. Така за купувачите едно от най-важните неща при избора на ново жилище се превръща пространството. 

Отделни микроквартали в по-големите жилищни зони са решение именно на проблема с все по-ограниченото място както в самите апартаменти, така и в междублоковото пространство. Именно по подобен мащабен проект работи инвеститора Иван Пашов и строителната му компания „Пашов Билдинг Строй“. Успешната концепция на жилищната кооперация „Ивон Резиденс“ намира своето логично продължение в много по-голям проект. 

Първата копка в края на миналата година на „Ивон Резиденс 2“ в район „Западен“ всъщност се оказа началото на един уникален проект за града ни. До стоящата се вече жилищна кооперация до броени седмици ще започне и работата по Ивон Резиден“ 3 и 4.

„Идеята е да създадем един отделен квартал в квартала, като в същия момент да предоставим всички удобства на големия град, съчетани с възможностите за спокойствие и пълноценна почивка“ – казва пред „Марица“ инвеститора и строител Иван Пашов. Самият той се гордее, че фирмата му е семейна и всички помагат в бизнеса. Според Пашов няма как да създаваш домове за семейства и самият ти да не държиш на своето.

В завършен вид уникалният за Пловдив микроквартал ще има над 400 апартамента, като те ще бъдат разпределени в отделни сгради. Пашов очаква до края на годината първите три кооперации от мащабния проект да бъдат завършени. „Всички сгради ще бъдат с апартаменти, решени с мисъл за хората, които ще ги превърнат в свой дом“ – споделя Пашов. Това е и една от причините за големия интерес към обектите, изпълнени от фирмата му. „Пашов Билдинг Строй“ е както инвеститор, така и изпълнител във всеки един свой проект.

В жилищната зона ще има редица търговски площи и достатъчно паркоместа, като само за изградената до втори етаж „Ивон Резиденс 2“ те са със 130% повече от апартаментите. Изпълнението на жилищата ще бъде в характерния за фирмата стил и почерк – с най-качествените и модерни материали, които да гарантират комфорт и уют на бъдещите новодомци. За да предостави най-доброто качество на живот, строителната компания вече има проект за изграждането на голям парк към комплекса от близо 5 декара, заедно със зони за деца, отдих и параклис, които ще са подарък от Пашов за всички бъдещи купувачи. Напълно готов и пред стартиране е и проекта, който ще осигури изключително удобна комуникация от микроквартала до пътни връзки в „Западен“ само за няколко минути. 

За повече информация и запитвания може да се свържете с  "Пашов Билдинг Строй“ на телефон 0877 777 971 или на мейл [email protected], както и на уебсайта - https://pashov-buildings.com

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?