44

Кристален дворец "плува" във водите на езеро

Архитектурната фирма Kowsar Noroozi сътвори този кристален дом, деликатно сгушен в тихите води на спокойно езеро. Вс​еки аспект на тази уникална резиденция е внимателно изработен, за да хармонизира с естествената ѝ среда, създавайк​и плавна интеграция на модерен дизайн и органична красота.

От интериора до тихите спални - всяко пространство ви приканва да се отпуснете и да се потопите в спокойствието на природата. Навлезте в царство, където архитектурната иновация се среща с природното великолепие, където границите между живота на закрито и на открито се размиват в симфония от светлина и вода.

Архитектурната визия на Kowsar Noroozi надхвърля конвенционалните представи за дизайн на сгради. В основата му се крие дълбока почит към сложната изобретателност на природата. Такъв е примерът и с този кристален дом, който предлага светилище на спокойствието. Неговите полупрозрачни стени, подобни на айсберг,  спират дъха както през деня, така и нощем.

Денем домът блести на слънчева светлина, а ефирната му фасада отразява околния пейзаж със завладяващо излъчване. С настъпването на здрача полупрозрачните стени се осветяват отвътре. Те хвърлят хипнотизиращо сияние, което повтаря омагьосващото очарование на осветения от луната лед. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
3 коментара
Добре дошли в царството на простотията!

Добре дошли в царството на простотията!

07.04.2024 | 04:20

“Поетично” писание и НУЛА журналистика. Къде е това езеро и за какво служи тоя дом? С каква цел е построен?

Отговори
5 0
Каква поезия, каква журналистика

Каква поезия, каква журналистика

07.04.2024 | 04:45

Некадърен превод от английски без да се споменава източника, което се нарича плагиатство. Дерзай Даниела! За тези които се интересуват източникът е www.amazingarchitecture.com.

Отговори
4 0
Ssss

Ssss

03.04.2024 | 20:09

И ся да си изтъпаниш мощните тонколони па да си пуснеш чалгата на макс....! :-)

Отговори
1 2

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?