49

Константин Бояджиев: Изграждаме домове за щастливи собственици

Третият етап на жилищен парк Royal Garden надгражда средата на живот в един от най-предпочитаните квартали в Пловдив, казва изпълнителният директор на Галакси Инвестмънт Груп

- Г-н Бояджиев, повече от две десетилетия Галакси Инвестмънт Груп е сред утвърдените лидери на пазара на недвижими имоти. Какви са принципите, които следвате, за да бъдете винаги актуални и в крак с изискванията на клиентите?

- Сред ключовите фактори, довели до издигането на Галакси Инвестмънт Груп до водещите позиции в сектора, са стремежът ни към непрекъснато усъвършенстване, високата професионална експертиза и безупречното качество. Разбира се, зад дългогодишния успех на компанията се крие и ангажиментът ни към устойчиво развитие, с който допринасяме за създаването на една отличителна среда - c най-съвременни материали и сградни системи, гарантиращи сигурност на обитаване, ниски eкcплoaтaциoнни разходи и съвременни удобства. Тези предимства пренасяме в реализацията на нашите проекти, надграждайки всяка нова концепция с авангарден микс от иновации, ноу-хау и стратегическо визионерство, което надхвърля наложените представи и очаквания. А да си сред лидерите, които налагат утрешните тенденции, е не просто привилегия, но преди всичко отговорност, която рефлектира върху облика на градовете, формира нов начин на мислене и повлиява живота на хората в тях. Ето защо нашият екип дискутира и разглежда в дълбочина всеки детайл от проектите, които създаваме. Така сме сигурни, че сме избрали най-доброто и дългосрочно решение за нашите клиенти.  

Всичко това отчетливо се откроява в перлите на нашето портфолио - столичните хотели InterContinental и Hilton, които са еталон за качество, комфорт и лукс. Тези петзвездни стандарти пренасяме в жилищните и офис проекти на компанията в София и Пловдив, както и във ваканционните ни комплекси по Черноморието, защото опитът ни показва, че така към тях се генерира висок интерес и постоянно търсене. В този смисъл, забележителните ни проекти като Офис Парк Пловдив, Royal City, Royal Garden и редица други първокласно реализирани концепции на компанията са отличен пример за устойчиви архитектурни решения, които предоставят възможност за по-добър живот и работа. А престижните ни национални и международни награди са отражение на професионализма на Галакси Инвестмънт Груп в тази насока и са възможно най-високата оценка за средата, която създаваме.

- Споменахте жилищен пapк Rоуаl Garden, който неведнъж сме представяли нa страниците нa в. "Марица". Bъпpeки това, може ли дa припомните нaкpaткo кaквo го превърна в тoлкoвa успешен пpoeкт и какво ви мотивира да стартирате изграждането на Етап 3 на комплекса?

- Безспорно Royal Garden e забележителен проект, който се утвърди като един от най-предпочитаните жилищни комплекси в град Пловдив. И това изобщо не е случайно - отличната локация, съвременната архитектура, множеството удобства и добавената стойност са само част от предимствата, които го превърнаха в притегателно място за всеки, който търси своя мечтан дом. Но най-хубаво от всичко е, че днес Royal Garden е синоним на качество, стил и комфортен начин на живот, което е истинско доказателство за удовлетвореността на нашите клиенти. Повод за гордост е и високата оценка на собствениците, които вече живеят в комплекса. Част от тях дори закупуват второ жилище в новостроящите се сгради, което е чудесна атестация за средата на живот, която сме създали. В този смисъл Етап 3 на Royal Garden е своеобразен отговор на силното търсене на апартаменти в комплекса и е прекрасен стимул да продължим да надграждаме постигнатото.

- А какви са технологичните решения в двете нови сгради, които ще допринесат за по-високия комфорт на обитателите?

- Проектът взема под внимание всеки детайл, свързан с неговата реализация, така че с Етап 3 на Royal Garden ще предложим най-доброто и ще гарантираме не просто комфорт на обитаване, а преди всичко здравословна, енергоефективна и безпроблемна експлоатация на имота във времето. Това включва стриктен подбор на всички материали и системи, които покриват най-високите стандарти на съвременното строителство.

Знаем, че енергоефективната сграда носи големи дивиденти, започващи от по-ниските разходи във времето, но според нас тя преди всичко е инвестиция в здраве, комфорт, екологичност и интелигентен начин на живот. За постигане на тази цел и отчитайки спецификите на микроклимата, Етап 3 на Royal Garden e решен с най-висок клас фасадна топлоизолационна система от каменна вата, а последните два етажа и отделни елементи на сградата ще бъдат изпълнени с вентилируема фасада от HPL. Освен отличните си изолационни качества, този тип системи притежават и някои ключови предимства като устойчивост на влага, огън, висока акустична бариера и защита от UV лъчи.

Предвидили сме проектът да се реализира и с висок клас алуминиева дограма, която е устойчива на променливи атмосферни условия, с отлични енергоефективни и звукоизолационни качества. А за допълнителното спокойствие на живеещите се предвижда поставянето на подова шумоизолация.

Отоплението в новите сгради също е сред предимствата на проекта. То ще бъде осигурено централно от ТЕЦ, като паралелно във всеки апартамент ще бъде изградено и подово отопление, което повишава чувствително комфорта на обитаване.

Заложен е монтаж на датчици за вода, като част от системата за превенция от наводнения, а премиум апартаментите ще бъдат подготвени за инсталиране на система за пречистен свеж въздух. И това са само част от екстрите на двете нови сгради на Royal Garden, които ще допринесат за по-високия стандарт на бъдещите собственици.

- По какъв начин Royal Garden ще промени качеството на живот на своите обитатели?

- Градските зони имат нужда от добра инфраструктура, достатъчно зелени зони за отдих и подходяща среда, която функционира като общностен център. Така те се превръщат в място, където хората могат да живеят, да работят и да се радват на по-качествен и пълноценен живот.

Именно стремежът към баланс между динамиката на града и хармонията с природата са в основата на концепцията на Royal Garden. Създаден, за да отговори на нуждите на съвременния човек, през деня комплексът живее в ритъма на квартала, а вечер е скрито убежище, в което човек се презарежда за новия ден. Освен това, комплексът предлага не просто спокойствие и уединение, но и отлична локация на крачка от центъра на града. Новите сгради са в близост с предходните два етапа на проекта - в квартал „Отдих и култура“, който е един от най-предпочитаните райони на Пловдив. Атмосферата е приятна и спокойна, като за това допринася новоизградената инфраструктура и отлично поддържаната паркова среда с детски площадки, спортни съоръжения и прекрасни гледки към тепетата Младежки хълм и Бунарджика. На пешеходно разстояние от комплекса има богато разнообразие от възможности за активен и пълноценен живот. Mall Рlоvdіv - с множеството си магазини, заведения и развлечения, Офис Парк Пловдив - идеално решение за работещите, търсещи модерна и удобна работна среда, Гребната база - емблематично място за града, идеално за разходки, спорт и единение с природата, както и множество уютни ресторанти, хипермаркети и детски градини.

Освен отличното местоположение, в Етап 3 на комплекса ще бъдат разположени различни по големина и тип апартаменти. Те са проектирани така, че да осигурят оптимален комфорт - чрез светла височина от 2,80 м и просторни стаи, които имат прави форми и големи прозорци. Достъпът до тях ще се осигурява през елегантни и луксозни фоайета с изключителна височина от 6 метра. Интериорът залага на допълващи се цветове и текстури, безупречни детайли и ефектно осветление, което създава усещане за изящен дом още при влизане в сградите.

Royal Garden е комплекс от затворен тип, който предлага и редица други съвременни удобства, които допринасят за уредения начин на живот на своите обитатели. Сред тях са живописна и целогодишно поддържана градина, достатъчен бpoй пapкoмecтa и гаражи, места със зарядни станции за електромобили, 24-часова охрана, контрол на достъпа с видеонаблюдение и професионална поддръжка.

Предимствата на нашите проекти са, че променят средата. Създаваме общности, които споделят еднакви ценности - с високи изисквания към качеството на живот, съчетани с добра атмосфера и приятелски дух.

В крайна сметка това е смисълът - да създаваш домове за щастливи хора, а не бездушни сгради.

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?