Следвайте ни

Комплекс ”Азалия Парк” - шедьовър на лукса

„Хъс Инвест“ и „Арх Ситистрой“ инвестират в нова локация с атрактивен проект за "Кършияка"

Две пловдивски компании „Хъс инвест” и „Арх Ситистрой” започват строителството на комплекс „Азалия Парк”. Разположен в най-красивата и зелена част на Пловдив - кв. „Кършияка”, той е само на няколко минути от центъра на града.

След старта на няколко успешни проекта в Пловдив двете пловдивски компании фокусират вниманието на купувачите към нов жилищен комплекс и в кв. „Каршияка“, който се превърна в една от най-предпочитаните локации за живот в последните години. Двете компании са сред най-мащабните инвеститори под тепетата. Те дават сериозна заявка за присъствието си на имотния пазар с комплексите си: „Пловдив Сити Парк 1“, който беше отличен с награда за жилищен комплекс на годината, „ Пловдив Сити парк 2“, „Магнолия 4“, „Магнолия резиденс“ и „ Тоскана резиденс“.

„Азалия Парк” е разположен в кв.“Кършияка” - един от най-зелените райони на Пловдив. Избора на локацията инвеститорите обясняват с желанието си да съчетаят бързия достъп до централните артерии на града с усещането за хармоничен начин на живот сред природата. “Комплексът е разположен в паркова среда. Жилищата, които се предлагат в него, имат панорамни гледки към вътрешността на парк, около който няма съществуващи и планирани за изграждане сгради. В същото време, в близост до училища, детски градини, здравно заведение, магазини и транспорт.

Комплексът е решен в 4 жилищни етажа и един мансарден етаж с апартаменти, които разкриват гледка към Родопите и река Марица. Архитектурата на комплекса е модерна и разпознаваема, а в изграждането са заложени най-високо качество европейски материали и технологии. Конструкцията на сградите е монолитна, безгредова. Зидовете са изцяло тухлени, облицовката на сградите е от естествен камък, HPL окачени фасади и топлоизолационни системи на водещи марки с гаранции. Освен външната изолация всички вътрешни стени на апартаментите откъм общите части са допълнително шумо- и термоизолирани. Интериорните решения за общите части се отличават с лукс и усещане за уют. Разпределенията на жилищата са проектирани да бъдат максимално функционални, с възможност за усвояване на цялата площ, светли и просторни.

Паркоместата са планирани спрямо нуждите на съвременните семейства, които в повечето случаи притежават повече от един автомобил.

Сигурността и спокойствието на жителите на „Азалия парк“ са осигурени с 24-часово видеонаблюдение и контролиран достъп.

Цените за кв.м в комплекса ще са в диапазона 630-700 евро. И този път инвеститорите залагат на своята максима - топ локация, забележителна архитектура и безкомпромисно качество. Всеки от комплексите им до момента се отличава със собствена подчертана индивидуалност и създава максимално комфортна среда, с отлични условия за спокойния живот на едно семейство.

Даниела Арнаудова

Редактор-репортер екип „общество“

Даниела Арнаудова е завършила Българска филология в ПУ „П. Хилендарски”. От 2002 г. работи в приложение „Имоти – строителство и архитектура” на вестник „Марица”.   Още

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?