44

Какво се прави при неизпълнен договор за строителство

Какво се случва при неизпълнение на договора за строителство ​- на този и още ключови въпроси от практиката ще даде отговор уебинарът, организиран от Българската асоциация на архитектите и инженерите консултанти (БААИК). 

На срещата адвокат Виктория Пенкова, която от години работи в областта на строителното право, и адвокат Бояна Милчева разясняват какви са спецификите по ЗУТ и по договорните отношения на ФИДИК. Събитието ще се проведе на 10 ноември (четвъртък) 2022 г. от 9.30 - 14.00 часа през платформата ZOOM.

В първия модул ще бъдат разгледани Формите на неизпълнение при договора за строителство, както и какво се случва при некачествено или забавено изпълнение на строежа и какви са правните последици от тях. Адвокатите ще обяснят и кои са задълженията на възложителя и изпълнителя по ЗУТ. В трети модул ще бъдат дискутирани „Забавено изпълнение по Договорните условия за строителство (Червена книга) от 1999 г. и от 2017 г. и по Договорните условия за технологично оборудване, проектиране и строителство (Жълта книга) от 1999 г. и от 2017 г. на ФИДИК.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?