Следвайте ни

Изненада на имотния пазар! Ето какви домове се търсят

viber icon

Нараства търсенето на имоти извън големите градове в страната, разказаха брокери. Това е търсене на втори дом, където хората биха могли да отидат за няколко дни със семействата си.

Купувачите не биха искали да заменят апартамента си в големия град с къща на село, където да живеят постоянно. Но искат да имат място извън града, което да е само тяхно, за почивка през уикенда.

При избора на къща извън големия град хората се интересуват не само от възможностите за кратки почивки, а дали могат да развиват и дребно земеделие. Затова предпочитани са къщите с голям двор.

Имотите са чудесна възможност и за инвестиция на наличните средства. Доход може да носят не само градските апартаменти, като се дават под наем, а и къщите на село. Все повече хора предпочитат през уикенда да отидат в някоя вила.

Затова и имотите край големите градове може да бъдат отдавани под наем на семейства, които искат за няколко дни да се отдалечат от дома. Прогнозите са алтернативният туризъм, в малко познати и красиви кътчета на страната, да става все по-популярен.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?